Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

10. 10. 2012 14:11
Hned první ze slev (až 100%!!) - poskytuje realitka

100% na služby realitní kanceláře při prodeji nebo pronájmu nemovitosti přes naši RK

50% na zpracování odhadu

30% sleva na provizi při koupi nebo zprostředkování pronájmu  p r o   s t á l é   klienty (při realizovaném prodeji nebo koupi nemovitosti přes naši RK v posledním roce)

20% v období jaro 2012 - provize za zprostředkování pronájmu nemovitosti přes naši RK.

    Pro chudé důchodce jak dělané!!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

10. 10. 2012 14:04
Tak na co jsou ty slevy skutečně

A pokud jsou slevy na služby zajišťované krajem či obcemi - kdo hradí ztracené tržby?

0 0
možnosti
NI

Naděžda Ivanovna

10. 10. 2012 10:10
Umíte číst??

Přečtěte si pozorně na co ty slevy jsou a vůbec kolikaprocentní jsou a za jakých podmínek je ten senior může získat v daném podniku  a taky to, kolik slev v daném kraji má šanci ten senior získat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cely senior pas je jen pro bohaté důchodce!!!! nebo si snad myslíte, ze duchodce co přežívá (protože musí platit vysoké zálohy na byt) půjde do restaurace na večeři aby získal slevu 2 procenta kdyz si objedná menu za 120kc????? Ja sem si ten web celej projel..... a s kým jsme se bavil, kazdej se nad tím pousmál!!!!

kde ma vzít duchodce 3000kc na nejake masaze ikdyz mu daji slevu 10 procent????

toto je takovej paskvil, že větší snad nemohl ani vzniknout!!!! na tom se akorat zas nekdo dobre napakoval z dotací EU!!!!!;-O;-€

1 0
možnosti
M

MJFA

10. 10. 2012 9:11
Nic proti dnešním důchodcům,

ale zkuste si představit, že se nedejbože zamiluje pokladní z hypermarketu do toho v uniformě, co ji hlídá. Oba mají příjmy na hranici minimální mzdy. To většina důchodců má i ten důchod vyšší.  Pořídí si děti, žijí od výplaty k výplatě a nikdy nic nenašetří. Potom odejdou do důchodu a ten jim vypočítají z jejich příjmů. Úředník/ce se na ně podívá a řekne jim, na důchod jste měli myslet dříve, měli jste druhý, třetí pilíř. A můžou jít do chudobince nebo pod most. Takže dnes se ještě mají důchodci hodně dobře.

1 0
možnosti
MP

Martin5.35

10. 10. 2012 8:51
Dotaz

Kdo ty slevy platí?

A mimochodem, není neuvěřitelné, že člověk vyšlý ze školy - který je bez prostředků a nemá žádné finance a musí toho spoustu zařídit ty slevy nemá?

A co je ještě neuvěřitelnější - lidé co vychovávají děti a mají s tím spoustu práce a není to zrovna levné - také nemají nárok na slevy?

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik