Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Béda47

7. 9. 2012 14:25
nejsem fanda vlády

ale jediný správný postup je jednotná DPH. A to v celé EU. Veškerá motivace nadnárodních výrobců potravin je právě v nižší DPH. Tam, kde jsou mnohasetprocentnbí zisky ( např v mlékárenství, nealkonápojů,výrobě tuků a olejů a cukrovinek) je nutno tyto zisky zdanit stejně jako výrobu lokomotiv !!! DPH  - to je daň z přidané hodnoty neboli z hrubého zisku !!!!! Mnozí to opravdu nechápou. Dnes unikají mnohamilardové daňové zisky jen pomocí kliknutí do PC při fiktivních pohybem materiálu po EU i mimo EU. To nikdo nevidí ???!!!

0 0
možnosti
M

MJFA

7. 9. 2012 10:10
Člověče, nejste vy socan?

Mně tak říkají od doby, kdy jsem prohlásil Klause za sedláka co si rozprodává statek, a v hospodě se chlubí jak se má dobře.

1 0
možnosti
P5

petrik 52

7. 9. 2012 10:09
kdo to způsobil a způsobuje

vv a všchni my ostatní, kteří kupujeme zboží z dovozu.  Kdybychom léta kupovali zboží české těžko by se sem dostávalo to zahraniční.

1 0
možnosti
Y

ynot

7. 9. 2012 11:47
Re: kdo to způsobil a způsobuje

toto není ani polovina pravdy, kde máte evropské dotace, vliv nadnárodních řetězců a úplatné úředníky atd.

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik