Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

No jo, jenže von byl Hus katolík. A jeho následovníci taky.

0 0
možnosti
Foto

Ta parabola je dobrá, a tak co teď napíši je jednou z dalších variant mnoha. --- Na palubě se tančí leta, lodivodi ti se tváří jakoby mistry byli světa. Partičky vyvolených tanečníků a tanečnic dělají, jako by podpalubí nebyl nikdo a jako kdyby nehrozilo nic. A dnes? Dovolím si říci ještě víc. Dnes se tam navíc juchá a dupe - tak že se ta dnešní parta projuchá do podpalubí. Jich úsměvy od ucha k uchu, varování těch z podpalubí nedopřejí sluchu. Jen nemnozí se zachránili.

Policisté již na ty čekají co to zavinili, již brousí si na ně zuby. První prohlášení zní - vyšetřováno bude stylem padni komu padni, - ti původně jediní co se podpalubí plavili, ti nic nezavinili. A jak to všechno dopadlo? 

Všichni byli propuštěni, potrestán byl jen radista, ten zahynul, takže všechno bude tak jak bylo.

Jedna věc je jistá - takhle se to nestalo.

U NÁS však cos takového hrozí. Kdy to bude? To vědí jen sami bozi. A tak panstvo, co kdyby se i nadále juchalo? BUDE Z TOHO NAKONEC POŘÁDNÝ PRŮŠVIH, TY JO.

0 0
možnosti
LH

Vadí mi když někdo nazývá přeběhlíkem toho kdo má jiný názor než jeho strana. To si má vytvořit novou stranu jako p.Paroubek aby nebyl přeběhlík ale vážený předseda???

0 0
možnosti
MC

Bohužel nové volby v tomto státě nic nezmění, pokud jsme stále stejní - nezodpovědní. Jsme bohužel s té procentuální většiny, kterou zde uvádíte uplakaní altruisté. Ta menšina, ta s tím nic nenadělá a jednoduše to břímě neutáhne. Přijdeme opět o svobodu a dohnaní celospolečenským falešným kolektivizmem všeobecného blahobytu budeme zase vraždit tvořivé.

3 0
možnosti
PH

dovolil bych si tvrdit, že už to vraždění pomalu nastává (např.dotace)

3 0
možnosti
BM

Armádu českých stavů, to zní přesněji, neboť zde nebojovali pouze Češi, ale žoldnéřská vojska naverbovaná z celé Evropy."Českému" vojsku veleli Kristián z Anhaltu a Matyáš  hrabě Thurn, aba Němci jak polena....

To tak pro úplnost.....

2 1
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik