Úvaha: Proč stát pomáhá romům ,mongolcům či ukrajincům? A na lidi narozené zde jen kaká .

Hned v úvodu musím říci ,že nemám nic proti pomoci a to v jakékoliv podobě . Jen mne zaráží v průběhu života pár věcí .  

Zkusili jste někdy požádat tenhle stát o pomoc ? To je jen přineste tohle ,tady něco schází ,máme na to 30 až 90 ( či nekonečno ) dní .....ale opačně ,tj jménem republiky do 3 pracovních dnů ....ne, tenhle stát vám hazí klacky jen pod nohy . Ale rozhodnutí nechám na každém z vás. 

Zkusili jste se někdy soudit s tímhle státem ? Já ano ,po cirka pěti letech nejvyšší správní soud rozhodl ,že můj případ spadá pod soud v české lípě a at ještě dodám důkazy? Cože, to má Pokorný čekat tak dlouho a i poté hájit svojí pravdu .Ne ,tenhle stát nepomáhá ,ale rozhodnutí je zas na vás .

Zažil někdo ten pocit ,kdy neměl ani korunu a šel požádat tenhle stát o pomoc . Já ano a víte co vím ,že je jedno kolik let máte odmakáno ,nečekejte vděk ,nepřijde .Ale rozhodnout se musí každý z nás .

A proč tedy o tom píši ,z jednoduchého důvodu ,cikanům či romům (nevím jak je dnes korektní je nazývat) pomáhá tenhle stát co jsem živ. Mongolcům tak cirka deset let a Ukrajincům ted.

 

A JÁ SE PTÁM ,NENÍ NA ČASE POMÁHAT I LEDEM NAROZENÝM ZDE ? Kdo ví ,at odpoví ,já přeji hezké ráno ,potažmo celý den .

 

 Pro Richard Polášek v diskuzi ,nevíte co je pojem mongolec ? Tak Vás zvu do české lípy ,ukážu vám to (je) . ....Zde na idnes mám dá se říci pernamentní BAN ,proto odpovídám zde .....a zároven ,kdo neví ,tak ted ví ,že i v banu ,může vkládat články na blog .

Pro 

Miroslav Buček 63314

    Mám, ranní dotaz. Jak se dá dojít do situace, aby člověk neměl ani 1 Kč? ....Jak se k tomu dá dojít ? Jednoduše ,daleko od domova a sex ,drogy a nespoutaný styl ....a i když rád bych se zapojil do diskuze ,je to má poslední vsuvka .....tohle mi nedalo :-)

    Nominujte autora do ankety Bloger roku

    Autor: Zdeněk Pokorný | úterý 12.4.2022 6:36 | karma článku: 33,39 | přečteno: 1905x