Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Už som to písal minule, že každý migrant by sa mal naučiť túto prvú vetu v češtine - Je mi to líto, ale nemohu za váš pos....ý život. Diskuzia to ukazuje krásne. ;-)

0 0
možnosti
Foto

"...jsme sráči co jen kecáme." Kdo Vás zvolil mluvčím? Vy jste možná sráč co jen kecá, ale mě do té Vaší schizofrenie netahejte.

A ještě něco. Znám jednoho bezdomovce. Je na hranici svéprávnosti, neumí si nic vyřídit na úřadech, občas mu s tím pomůžu, ale nemůžu se o něj starat tzv. na plný úvazek. Když jste takový humanista, co kdyby ste se o nej staral, místo těch stupidních pindů, jak se musíme starat o každého, komu se chce žít v bohaté zemi. Takových je totiž většina, v těch lodích, co připlouvají z Afriky.

1 0
možnosti
PS

Je hezké vidět v lidech jenom to dobré, tak proč to nevidíte i u evropanů, kteří mají obavy před islámskými zabijáky a před zaplavením Evropy lidmi, o kterých nikdo nic neví a kteří tu nemají co dělat. Do žádné  arabské země vás také nepustí jen tak. Bohaté arabské státy si nevezmou žádné migranty z obav o destabilizaci. Proberte se z krásného snu a pohleďte do reality kolem sebe. To co propagujete je šílený experiment ze kterého není cesta zpátky.

3 0
možnosti
PT

P62e73t24r 20T10o88m81e47k

13. 8. 2015 23:33

To je strašný. Smyslem i formou. Fakt příšerný.

4 0
možnosti
Foto

Kdo mluvil o negrech z Afriky? Prosím o citaci nebo zdroj. Vy tu vyskakujete z můstku lží a poezie není o lži, ale o jemném podobenství k realitě, ne vašim

3 0
možnosti
Foto

*ne vašim předsudkům

0 0
možnosti
FF

F49i80l27i48p 79F45u49c94h16s

13. 8. 2015 20:21

Hodně dobře zformulováno, pane Zdeňku. Je vidět, že jste moudrý a vnímavý člověk, který o světě kolem sebe přemýšlí v souvislostech. 

Navíc, básnická forma, kterou jste zvolil, je na hodně vysoké úrovni, což jako velký milovník a znalec poezie dokáži věrohodně posoudit. 

Věřím proto, že toto nebyl Váš poslední básnický počin a že se od Vás již v brzké době dočkáme dalšího pokračování. Kvalitní poezie totiž není nikdy dost. R^

2 4
možnosti
Foto

K35a13r18e20l 66M72á95d33l81e

13. 8. 2015 20:41

Kde jste se toulal, pane Fuchsi? Už jsem Vás tu postrádal. Jsem rád, že máme na autorovu tvorbu stejný názor. Jen bych byl rád, aby nezůstalo jen u básniček, ale aby autor tuto svoji angažovanou tvorbu i zhudebnil. Věřím, že Vy jako zdejší morální autorita mi pomůžete autora přesvědčit.

3 0
možnosti
JK

Dopadne to blbě - viz zdejší diskuze...

1 0
možnosti
MK

Ty jsi úplně mimo,chlapče,co na to Tví rodiče?

2 0
možnosti
KC

Pane Pokorný, připadáte mi jako třídenní kotě, co ještě neprohlédlo. Až se Vám otevřou oči, možná prohlédnete.

3 0
možnosti