Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

80% pracujících je dnes zotročených. Dříve tomu tak nebylo.

0 0
možnosti
OP

Vy si koledujete, že příijdete co nevidět o práci :-)

0 0
možnosti
ZP

já vím ...možná to i podvědomě chci ...ale přišlo by mě to hodně laciné ..za pokus o básničku vyhazov ...

0 0
možnosti
VS

Zdá se mi to trochu jako nelíčený údiv nad tím, že v práci si jako zaměstnanec neporoučím, co se mi právě chce nebo nechce.  Zákazníci obyčejně  nekupují auta momentální nálady chlapů na montáži či v obrobně. Co bylo přesně účelem tohoto spisku?

1 0
možnosti
ZP

...já neřeším obsah , ale formu , jak mistr(ová) a potažmo vedení jedná z lidmi,přeci jen oni si je tam dosadili  ...takže jen formu řeším ,to se snažím diskutujícím (čtenářům)  říci ,rozhodně se nepodivuji nad tím , že si nemohu určovat délku pracovní doby a druh oblečení (třebas) ...:-))...zas taková naivka nejsem ...a myslíte , že něco mělo být účelem ? ...já jen vím , že tohle jim může stačit k tomu abych se pakoval :-) ...že vyjádřím svůj názor ...který je známý :-) ...

0 0
možnosti
LN

...nooo..řekl bych ..že vás nikdo nenutí tam dělat....:-/...takže brečíte dobře...ale na špatným hrobě....:-P

1 0
možnosti
ZP

škoda , že jste to nedočetl ....:-( ....a já vůbec nebrečím ...nemám důvod , jen jsem chtěl malinko ukázat , jak to tam funguje ...a to je rozdíl pane ;-)

0 1
možnosti

Ufff... 8-o Já teda nejsem příznivcem primitivního navážení se do nespokojených zaměstnanců zejména ze strany arogantních pravičáků, ale pokud byste měl být jejich typickým představitelem vy, tak se fakt není čemu divit. Proč tady brečíte? Pracujete dobrovolně ve firmě s jedněmi z největších mezd u nás, s jedněmi s nejmocnějších odborů a ještě vám není vhod, že bystě měl zaměstnavateli vyjít vstříc alespoň v tom, že uděláte přesčas v době, kdy je práce víc a vezmete si dovolenou naopak v době, kdy pro vás práce zrovna není! 8-o Nedivím se pak, že jste jako věčný stěžovatel a nespokojenec v zaměstnání neoblíbený, jak vyplývá z vašeho textu. Pokud se vám nelíbí být zaměstnanec a cítíte se být zneuznán, proč nepracujete jako živnostník? Co vám v tom brání? Budete pracovat, kdy se vám bude chtít a nikdo vás nebude vykořisťovat a nařizovat vám pracovní dobu. Jenom vás dopředu upozorním, že v žádném případě nebudete pracovat jenom podle určené pracovní doby a své práci se budete muset zabývat ve dne, v noci, ve všední dny, o víkendech, svátcích, zkrátka vždy, kdy to bude zapotřebí! Lidé jako vy by měli zažít dlouhodobou nezaměstnanost, aby si vážili práce, kterou mají. Navíc nadprůměrně ohodnocené práce!

5 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 9,59
  • Průměrná čtenost 418x
.........nezapomen jedno ,tvoje pravda začíná a končí ,tam kde cenzorova.......

Seznam rubrik