Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na podzim bych vás zkritizoval, teď máte pravdu. Ovšem nemusí se hned nutně dávat jmenovitě žlutá šesticípá hvězda. Věřím, že odpůrci mají dost fantazie, aby vytvořili jiný symbol, který bude srozumitelný a všeříkající.

Taky si musíte ujasnit co chcete. Rozvolněný režim a otevřené obchody nebudou zadarmo a budou něčím vykoupeny. Ovšem segregace tu existuje pěknou řádku let. Například rodič nemůže umístit do školky neočkované dítě. Musí vyběhat papíry, že má výjimku, jinak má smůlu.

0 0
možnosti
Foto

RvVůbec se mi nelíbí, co se tu teď děje, ale srovnávat tyto dvě věci nemohu vnímat jinak, než jako urážku milionů obětí holocaustu. Přemýšlím, jestli váš názor pramení ze zášti nebo z „pouhé“ nevědomosti.

4 0
možnosti
Foto

I43v19o 50C48i77l56i16c74h

4. 4. 2021 20:12

Honzo, tohle se nebude (opět) líbit mnoha lidem a nejspíš včetně Vás (což by mne opravdu mrzelo) a také zcela plně rozumím tomu proč se to určitě nebude líbit, ale já tu (i dle mého názoru až příliš přehnanou a vyhrocenou) symboliku na jednu stranu chápu. Sám bych sice nebyl takto radikální a v životě bych si tu hvězdu například ani nepřipnul právě z důvodů pro které to odsuzujete i Vy, ovšem v dnešní době bohužel ten kdo nešokuje, ten jako by mediálně nebyl. A rozdělování na očkované, kteří mohou všechno a neočkované, kteří nemohou téměř nic jakýsi způsob segregace obyvatel na ty lepší a horší prostě je. Samozřejmě je obrovský rozdíl v tom, že o tom očkování si každý může "svobodně", na rozdíl od příslušnosti k Židovskému národu, rozhodnout každý sám, toho jsem si plně vědom. Jenže v tom hitlerovském Německu to začínalo svým způsobem podobně, salámovou metodou. Taky to začalo mj. zákazem návštěv kin, divadel a dalších zábav pro nevyvolené občany. A postupně přitvrzovali. Ta jistá paralela tam podle mne prostě je i když jen velice částečná (jako všechny paralely) a určitě velice necitlivá. Jenže kde je záruka, že nyní nebudou v té segregaci nadále přitvrzovat? Ještě relativně nedávno totiž byly covid pasy nebo náramky označovány za konspiraci, dnes už se o nich hovoří úplně běžně jako o zcela jasné věci a jen se dolaďují detaily.

Jinak já proti očkování vůbec nic nemám, nejsem žádný antivakcer (moji mamku 82+ k tomuto očkování přesvědčuji, ale ta chce počkat až pomine hlavní vlna epidemie, protože kdyby ten vir v sobě náhodou měla, tak by to pro ni bylo již nejspíš fatální, což mi následně na dotaz potvrdilo i vícero lékařů), jen mi vadí ten manipulativní nátlak k "dobrovolnému" očkování. A to k očkování i těch, kteří mají přirozené protilátky, což už mimochodem pár lidí již i zabilo. Ať to očkování teda udělají zákonem pro všechny (mimo těch s imunitou) a nedělají to takto manipulativně. Tyhle salámové metody mi prostě už z principu vadí.

1 0
možnosti
Foto

Pokud autor chce přirovnávat žlutou šesticípou hvězdu, kterou ,,nadlidé" označovali ,,méněcené", s ,,očkovacím", potažmo zdravotním průkazem, PAK JE LECCOS NA POVÁŽENOU. S NÍM!!On v tom opravdu rozdíl, a nikoli nepodstatný, OPRAVDU JE!!

5 0
možnosti
Foto

Přirovnávat covidpas k žluté šesticípé hvězdě s nápisem "Jude" je nechutné. Rv

9 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 8,00
  • Průměrná čtenost 461x
.........nezapomen jedno ,tvoje pravda začíná a končí ,tam kde cenzorova.......

Seznam rubrik