Co Čech to zloděj? Takže příště sperma a vaginální stěr!

Pamatujete rok 1989 ? Já ano ,též pamatuji jak do roka od otevření hranic v příhraniční, ale třeba i v Itálii přibylo ceduli(dle mého za to mohli cikáni, ale dokozat to nemohu) a na nich stalo ,Češi nekradte (česky napsáno) :-)

Bohužel to je pravda ,co Čech to zloděj a bohužel za to nemohli cikáni (tím to se jim omlouvám, ale potřeboval jsem zvednout čtenost:-) ),jak jsem si mylně myslel ....psal se rok cca 2000 a najednou se opět přišlo na to ,že Češi kradou ...představte si ,že oni si kupují harddisky, různé paměťové karty a flashdisky a pokaždé když si to koupí tak na to z internetu ukradnou (stáhnou) film ,písničky a porno a to se přeci nesmí...šup a byla nová daň, vždyť přeci všichni Češi kradou (neznám nikoho kdo si nikdy nic nestahnul něco ilegálního) a léta běží...chtělo by to další nápad...a mameho, vždyť přeci Češi kradou, no a když něco ukradnes, tak přeci zanechal otisku prstu ..  a zde zůstanu, kvůli tomuhle vše tohle kolem ,můžeme mě někdo říct, proč když chcete občanský průkaz,musíte dát otisky prstů? ...protože Češi kradou ? ....a co bude za dalších 10 let ,někoho napadne že když Češi kradou ,tak budou i znásilňovat? Takže umýt penis a vagínu a jít si pro občanský průkaz...dle mého by se měl každý kdo tohle schvaluje stydět a rád si vyslechnu proč se to musí...děkuji všem. 

 

P.S četl jsem tu pár článků od jedné autorky, myslím že ji říkají Tereza a mohu s klidnou duší říci, že pokud ta by se dostala k moci ,tak chlapi ukazují i zadek ....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Pokorný | úterý 2.1.2024 11:16 | karma článku: 9,02 | přečteno: 335x