Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pobavila jsem se ;-).

Věřte, že odhodit strach a cestovat sólo bez cestovky je desetkrát lepší :-)

0 0
možnosti
VH

Holt jste měli smůlu (asi jste vybírali podle ceny, ne?).  S manželkou jsme poznávací zájezdy v letech cca 1993 až 2010 podnikali nejméně dvakrát ročně - do Vídně jako do NY, do Skandinávie jako do Egypta či parků Ameriky - k naší plné spokojenosti.

  Dvě výjimky: také jsme jednou (v e l m i   dávno) jeli s novinkou: WC. Také se zákazem použití. (Mimochodem: nejde o to, že ho má někdo čistit, ale o /při našich cenách zájezdů/ enormně vysoké náklady na vypouštění.)  A jednou měl zcala nový autobus o dvě řady sedadel víc (poznalo se podle výdechů klimatizace). To bylo skutečně utrpení, zejména pro nás, vysoké, či pro prdelaté manželky. Až do Říma a zpět. (Naštěstí jsme si někteří vybohovali právo spát v podpalubí, kde byla útulná restauračka.)

  Ale obé bylo skutečně dávno, když cestovky začínaly.

0 0
možnosti
LB

Ja jsem vloni zazila krasnou poznavacku Bavorska a vsechno bylo skvele, az na nasi chaotickou pruvodkyni. Byla to vyslouzila pedagozka v duchodu a clovek si casem musel zvyknout hledat skutecny vyznam jejiho vykladu - treba Wolgang Amadeus Goethe...no vyberte si ;-D

0 0
možnosti
VH

Přesně pro tenhle "národní rys" už busem nikam daleko nepojedu. Lyže, Francie....wc nepoužívejte, budeme často stavět...česky...jednou za 4 - 5 hodim zastávka na odpočívadle a polovina osazenstva očůrává rohy kde může. Ptám se proč, k čemu má bus wc když pohodlní řidiči je zamknou a ty se čověče drž....RvRvRv

1 0
možnosti
VH

Pane Havránku, takto jsem to zažíval před čtvrstoletím.  Posledních dvace let ani náhodou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 634x
Jsem vystudovaný strojař, který pracoval v kultuře. Píšu do šuplíku, mám rád filmy, hudbu, francouzské brambory a svoji ženu. Nesnáším pokrytectví, násilí a neserióznost.

Seznam rubrik