Na horká kamna se nesahá

Je jedno co politici říkají. Pro Vás jsou důležité jen dvě věci: 1) Hranice EU denně překračují tisíce ilegálních imigrantů a nikdo nejeví snahu to změnit. 2) Jediné řešení Bruselu je přerozdělování ilegálních imigrantů.

Je jen na Vás, zda si umíte spočíst kolik je 2+2 nebo si necháte namluvit, že každý odpůrce ilegální imigrace je populista bez programu a nás se to přeci netýká. To se netýkalo před pár lety ani dalších zemí a dnes jsou přesto promořeny hrozbou terorismu.

http://zpravy.idnes.cz/barcelona-dodavka-najela-do-davu-spanelsko-fih-/zahranicni.aspx?c=A170817_172559_zahranicni_kha

 

Poslanci ANO i ČSSD, TOP09 a často i Lidovci bez ohledu na to co říkají, v Bruselu podporují imigraci a první tři jmenované strany nedávno hlasovaly pro potrestání Maďarska za protiimigrační politiku.

Je jen a jen NA VÁS, zda i u nás budou za pár let " automobily s psychickými problémy" vraždit třeba i Vaše blízké. Nyní si všichni zanadáváme a na podzim polovina voličů zůstane doma a ten zbytek bude z velké části hlasovat PRAKTICKY pro migraci.
Hlas pro ANO, CSSD, TOP09, STAN, Lidovce, Piráty znamená hlas PRO migraci.
Nebuďte líní zvedněte se a bežte k volbám. A přemluvte bábu, dědka, tchýni, tchána, švagra, sourozence, strýce a tety a běžte k volbám.
Na podzim jsou volby u nás i v Německu. Merkelová bez pochyby vyhraje a pak se rozběhne nová vlna likvidace národních států pomocí migrace naplno. Naši prapředci za tuhle zemi prolévali krev. Nám stačí zvednout zadky a jít k volbám. Mnozí z nás nejsou schopni ani toho.
Je mi jedno, že se objeví názory, že zneužíváme terorismu k propagaci naší strany. Ne, my jen varujeme před horkými kamny, na která si z rozhodnutí Bruselu máme povinně šáhnout, abychom byli solidární s hlupáky a idioty, kteří si stáhli kalhoty, sedí na kamnech s holým zadkem a radují se nad tím, jaký je to nádherný pocit mít spálené pozadí.

Zdeněk Maštalíř

Autor je místopředseda krajské organizace SPD , Plzeňský kraj

Autor: Zdeněk Maštalíř | čtvrtek 17.8.2017 22:25 | karma článku: 36,41 | přečteno: 1078x