Jak si Evropské hodnoty vedou složky na ideologické nepřátele z SPD.

Před pár měsíci jsem na FB krajské organizace SPD Plzeňský kraj zveřejnil informaci o zinscenování muslimské demonstrace proti terorismu stanicí CNN.

Stanice si zkrátka přivedla herce předstírající odpor muslimů proti terorismu a byla natočena při výrobě tohoto filmového trháku s názvem Fake News.

Informaci jsem ověřil na zahraničních webech, ale protože v té době vyšla zpráva v češtině jen na Aeronetu, dal jsem odkaz na Aeronet včetně zdůvodnění proč to vyjímečně dělám.
A co se nestalo, nějaký uvědomělý strážce té jediné správné pravdy z Evropských hodnot, si 13 hodin po zveřejnění udělal snímek obrazovky, založil ho a čirou náhodou o pár měsíců později, tři dny před volbami jeden ze 109 propagandistů z Evropských hodnot, sepsal článek o bizarní partě z SPD.

Fakturant Okamura a jeho bizarní parta

Pan propagandista Máca neřeší, zda je informace pravdivá či nikoliv. Pan propagandista si vede složku, že třídní nepřítel si dovolil učinit odkaz na Aeronet. Co na tom, že tuto pravdivou zprávu se zpožděním zveřejnily i Novinky a porušily tak obvyklý postup, o čem nepíšeme, to se nestalo.
https://www.novinky.cz/…/439947-cnn-aranzovala-v-londyne-hr…

Takže takhle si tady v demokracii žijeme. Pokud jste členem nepohodlné strany, sledují co kdy napíšete, uděláte, založí do složky a ve vhodné chvíli se pokusí z vás udělat hlupáka.

Tak toto jsou ty evropské hodnoty. Složky na ideologické odpůrce a účelová skandalizace. A tihle lidé bojují proti návratu totality? V čem se lišíte od svazáků, kteří mi vyhrožovali před třiceti lety?

Bohužel v diskuzi pod svým článkem se pan Máca večer nevyskytuje,  protože to již odpočívá po těžkém dni, ve kterém odhalil v Evropských hodnotách více agentů a třídních nepřátel, než pan Cibulka se svým siderickým kyvadlem. Tak snad mi odpoví zítra až se odpočatý po ranní kávě pustí za bruselské peníze do boje za demokracii.

Ing Zdeněk Maštalíř
místopředseda krajské organizace SPD

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Maštalíř | středa 18.10.2017 23:36 | karma článku: 37,00 | přečteno: 1086x