Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mne to autor postavil vzhuru nohama.Nebo si dela legraci.Rv

0 0
možnosti
Foto

Presne toto isté hovorí vo svojich videách David Wood. Tí, čo zakazujú kritizovať islam, považujú moslimov za menej cenných. Myslia si, že sú ako malé deti, ktoré sa rozzúria a ani od nich nepožadujú taký štandard správania sa ako od nás.

3 0
možnosti
Foto

Jestliže chceme pomoci osamělým dětem v Syrii, postavme tam vesničku SOS a deset let ji financujme, než se tam situace stabilizuje.

1 0
možnosti
Foto

Na území ČR se vyskytují dětských bezdomovců z našich "Domovů mládeže" doslova tisíce a přestože jich každý rok přibývá pár stovek a mluví česky, tak tyto děti nikoho nezajímají. ;-(Nedávno se v počtu 200 přihlásilo na výzvu europoslankyně Šojdrové, asi 200 lidoveckých rodin - aby převzaly 40 sirotků /ve věku 15+/ z řeckých ostrovů původem z Pákistánu či Afghanistánu. Všechny zde zmíněné lidovecké rodiny zřejmě umí slovem i písmem perfektně arabsky a jsou muslimského vyznání, takže s migranty žádný výchovný problém mít nebudou.;-( No, jsem ale vážně zvědav, kolik tlumočníků a sociálních příspěvků a dávek budou od českého státu požadovat a jak budou dětem vařit výhradně halal pokrmy /protože nic jiného a už vůbec ne vepřové jíst nebudou/, ale pouze skopové maso z berana podřezaného na náměstí...!:-(

7 0
možnosti
Foto

Zajímavý pohled z jiné strany, z mého pohledu velmi zajímavý a pravdivý. Ale Ti kdo usilují o přivezení těch dětí sem to tak neuvidí, ani kdyby jak se říká "čert na koze jezdil" . Víte bohužel já v tom všem a za tím vidím jen busines. Ten kdo je přiveze sklidí obdiv skupiny, která tuto verzi propaguje a předpokládám, že ekonomické zázemí těmto dětem poskytne stát nikoliv, rodiny, které se o ně budou starat. Jinak hezky napsané.

5 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik