Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K40a34r14e91l 27R35a23d44a

30. 9. 2015 9:14

Je to hodně přehnaná představa, ale pokud by se uskutečnila jen desetina. Vypukne peklo. Pravděpodobně by to znamanalo nový nástup fašizmu. I když se neuskuteční ani setina z toho, vzniknou enklávy, kam se původní obyvytelé neodváží vstoupit. A budou se stále rozšiřovat. Nevím, jsetli to bude trvat 10, 20, nebo čtyřicet let. Ale původní obyvatelstvo bude zoufale hledat místo, kam by mohlo emigrovat. Obávám se, že nikam, protože kdo by chtěl na svém území hlupáky, kteří si nechali svou zem ukrást.

1 0
možnosti
Foto

K26a65r56e81l 18R44a87d37a

30. 9. 2015 9:46

Pro útočníky jsou i zajímavější cíle. Zkuste si představit co nastane, když obchodní řetězce týden nedostanou dodávku potravin. Dnes už ani na vesnicích nejsou dostatečné zásoby. Skokový nárůst kriminality by policii zaměstnal nadlouho. Ještě je ve hře Jugoslávská varianta, kdy vypukne chaos a bezvládí. Bude se střílet na všech stranách, jedno po kom,  a ukončí to až humanitární vybombardování. Mě se tedy ani jedna z těch možností nelíbí. Ale pokud se hranice rychle a neprodyšně neuzavřou a většina migrantů nebude vrácena zpět máme se na co těšit.

1 0
možnosti
Foto

Ještě si dovolím podotknout, že kdyby to byla taková legrace, ovládnout Evropu jen s 5 000 lidmi, navíc vyzbrojenými v podstatě jen lehkými ručními zbraněmi, tak už by to třeba takový Putin udělal dávno. Tenhle článek je prostě výpotkem choré mysli, nic víc,

0 1
možnosti
RM

Nepravděpodobné. Postupují jiným způsobem.

viz třeba: https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg

0 0
možnosti
Foto

Pane Macuro, vy jste definitivně zešílel. Já sice mám také o Evropu strach, ale že bych se bál, že si policie a armády evropských států neporadí dohromady s 5000 vousáčů, vyzbrojených maximálně kalachy, to fakt ne. Já myslím, že byste se měl nějak smysluplně léčit...

1 1
možnosti
BH

Pro ty co tvrděj, že je to slátanina bych ráda uvedla, že vždy se najde někdo, který udělá to o čem všichni tvrděj, že to není možné.

3 0
možnosti
Foto

Paní Horáková, ti, kdo tvrdí, že je to slátanina, jsou ti, co na rozdíl od vás něco vědí o bezpečnostních silách a jejich možnostech. Vy o těchto otázkách nevíte očividně lautr nic, a tak jste schopná blábolům tohoto směšného šílence věřit.

0 1
možnosti
PJ

Prestoze jsem presvedceny, ze mezi statisici nasilnych prichozich je nekolik stovek (az po mozna 1-2 tisice) radikalu, a ze budou delat neplechu, mozna u koordinovanou, nemyslim, ze takovyto puc je jejich planem. Podle me se bude jednat o postupne prevzeti moci po dobu 1-2 dekady.

0 0
možnosti
Foto

Tak 20min jistě ne. Problém to nicméně je velký. Zveličováním jen nahráváte těm, co to zlehčují. Realismus a důslednost je řešení. Ne přestřelené argumenty. Pro start bych radil spíš dát najevo, že ti, kdo neřízenou imigraci podpoří, končí u koryt. Jejich hamižnost bude naší zbraní. A to mocnou, to mi věřte.;-)

2 0
možnosti
OM

Že jste psychopat, to známo už poměrně dlouho. Nemusíte to svým psaním zde dokazovat.

3 5
možnosti

Psychopati obvykle sami sebe považují za normální a psychopaty vidí jen kolem sebe - takže pokud chcete někoho nazývat psychopatem, tak maximálně svůj odraz v zrcadle :-)

7 2
možnosti
JN

Za 9 měsíců dorazilo do EU (rok 2015) 1 150 000 ilegálů - číslo je pouze co zaregistroval systém EU. Jen do Německa jich za tento rok, resp. 9 měsíců dorazilo 450 000. Tzn. že číslo roste a bude rapidně růst. Hloupost myslet si, že nejde o mnoha milionovou imigraci, která může za pár let pokračovat v mnohem větších číslech.

3 0
možnosti