Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

VK je od narození revolucionář, vždyť již jako čtyřletý pomáhal v květnu 45 stavět barikády.

A do dětských let se nám opět vrací.

Představa, jak kráčí krajně rozhorlen v čele davu příznivců IVK mi připadá žertovná, a nějak mi připomíná jistý monument na Letné. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Výborně, já osobně navrhuju uspořádat demonstraci na které bych vyhlásil zákaz koronaviru...

1 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že mi takový odborník jako jste Vy jen potvrdil, jak se v naší společnosti legislativa čím dál tím více vzdaluje realitě, a hlavně zdravému rozumu. Váš výklad je opravdu pozoruhodný. Přímo nečekaný. Vy jste tedy ochoten se zastávat někoho, kdo nás jako národ připravil o svobodu a uvrhl do závislosti, ze které není úniku. Pozoruhodné. Nechtěl bych být Vaším studentem a zakázal bych to i mým dětem. Pokud byste byl jen „advokátem“, bylo by mi to jedno. Ale že je Vám povoleno i učit je z mého hlediska přímo nepřijatelné. Na druhé straně se vší pravděpodobností je pan Klaus asi strůjcem Vaší „kariéry“. Pak je vše pochopitelné a i „typické“ pro stav naší společnosti.

3 0
možnosti
JV

Asi by měl být schválen ústavní zákon o zákazu výskytu nakažlivých chorob na území ČR. Pak by to bylo jasné, žádný koranovirus, žádný africký mor prasat, žádná ptačí chřipka, žádné ... prostě všechny nakažlivé choroby lidí a ostatní fauny a flóry. To by se dařilo demokracii! Tak byste si to, pane Koudelko, představoval?

1 0
možnosti
JH

Obávám, že V.Klaus tentokrát šlápl do......

4 1
možnosti
SL

Ale v dobré víře, že něco změní k lepšímu ! ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
AM

"Raději shořím s prezidentem Václavem Klausem v plameni vzpoury, než bych s mladým Dienstbierem či Bohuslavem Sobotkou vzpomínal v domově důchodců na pracovní úspěchy."

Už dlouho jsem se tak nenasmál.

Děkuji pane Koudelko.

Patetické bláboly vám jdou skvěle...

1 2
možnosti
JL

Pane Koudelko, Jsem urazen vasim pohledem na pana Klause jako na "konzervativce. To je urazka vsem tem svetovym konzervativcum vcetne me osoby.

Snad vas omlouva neznalost definice "konzervativni clovek". To se za minuleho rezimu neucilo (jen se to pouzivalo jako hrozba pracujiciho lidu). Take tech tricet let je to pouzivano vsemi, kteri nemaji "pary" jake to konzervativni mysleni je. Davat toho bridila do skupiny takovych velikanu, (sebe do teto skupiny nepocitan, nejsem angazovan), to je od vas opravdu odvaha.

1 3
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo od vás dozvědět se definici konzervativce.

0 0
možnosti
Foto

Lidé jsou indoktrinováni k poslušnosti vůči institucionálním funkcím. Jediné co dovedou kritizovat a i za to demonstrovat, jestli v té privilegované státní funkci má být Vašek, nebo Jarda. Až pochopí, že to zlo se skrývá jen a jen v té funkci, pak se změní svět.

1 0
možnosti
JL

Pane Ksire zde je treba jen dodat. Ta privilegovana statni funkce je bez kontroly. Byla od zacatku a je doposud. V tom je ten problem.

To Klause st. vi. Vzdyt to bylo vymysleno v tom ustave ktery komunisti nazvali "Prognosticky" na popud Andropovova Klause to dal pod zastitou Ustavy, aby ti Vaskove ci Jardove si mohli "nahrabat"!!! Bez moznosti jakekoliv uhrany.

0 1
možnosti
LM

Váženy pane experte na ústavní právo, je tedy legitimní též uvažovat o revolučním vyřešení činnosti vlastizrádného prezidenta a jeho kliky, kteří nás svým poklonkováním Číně a Rusku vracejí před rok 1989?

2 4
možnosti