Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J38a43n 15R19á13ž

16. 6. 2020 16:04

Jestliže p.Vokřál musel "řešit" v Praze složení kandidátky, které bylo podle Stanov hnutí v kompetenci brněnské organizace, ukazuje to na dvě věci:

1) Neměl, ani jako místopředseda v Brně dostatečnou autoritu, ani kompetence, aby sporné problémy vyřešil sám

2) V ANO vládne tužší centralismus, než panoval blahé paměti v KSČ.

0 0
možnosti
MB

Všechno je to o fázích. Hnutí ANO dospělo a tvoří součást zprofanového spolku naší scény. Vokřál, s ostravským Macurou jsou jakýmisi Dinosauříky. Spoluzakládali středo pravicovou stranu, kde se nebude krást. Další ztratili bdělost - krytí je mocné, k lízu přijde i ministryně přes zaječí bobky a Jermanová. Pra osud ODS, ČSSD, VV ap. ...

Na podzim jsou komunální volby. Bureš cítí neúspěch, zejména v Praze a Brně. Naplno vypukne ekonomická nepřízeň a skepse. Přiblíží se zase další volby ! Reálné vystřízlivění z bandy kecalů je hrozivé - Co teď ? Má se tedy škrtat - To by ovšem byl škrt do vlastních řad ! Tedy dárečky - Zadlužování. Tak se rýsuje 500 miliard Kč - podobně 135 mld. Kč do rezerv = Dárkový koš. Ta Stoka není jenom v Brně, zachvacuje celou ČR a směr je jasný - Rozpočet 2021 - Opět do dluhů ! No a tak nám bude lépe. Čekám, kdy Macura vystoupí a založí si vlastní spolek - Je to skutečně umný a nezprofanovaný člověk. Faltýnek naopak Hnutí zachrání - Vezme si nějaký mandát , dotaci. Aby s Hnutím ANO nebyl konec - To je náš skutečný konec ! :-)

1 0
možnosti
Foto

když jsem ho jednou, to byl ještě primátorem, uviděl poprvé naživo, an se svojí dámou civilně korzuje pasáží v nákupním centru, přislo mi, že se musí jmenovat Vošoust.

1 0
možnosti
Foto

Pan exprimátor oznámil věc celkem logickou, protože "z čeho jiného než penězi od státu by přece normálně živil sebe a svou rodinu", že?? A tak poté co opustil hnutí ANO hrdinně veřejnosti oznámil, že veškeré funkce si ponechá...!

1 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1283x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik