Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

To si vážně někdo myslí, že úředníci v nějaké evropská komisi o zbrojním zákonu si vůbec dají námahu si poslechnout argumenty české strany, nebo si přečíst překlad naší ústavy? Naše námitky v Evropské parlamentu zamítli un block během dvou minut aniž se alespoň namáhali si je přečíst. Soudci si ani nedali námahu se vypořádat s námitkami, když naši žalobu zamítali. A nás budete teď krmit takovými hezkými právnickými řečmi jako jsou v tomto článku? Bohužel platila a platí následující Hutkova nadčasová slova v písni Havlíčku Havle.

A podle litery paragraf šavle teď dumej o právu Havlíčku Havle.

Trochu jsi je popletl, řídil ses zákonem, co platí nad lidmi, ale i nad pánem.

Pán se však urazil, jaképak zákony on přece nejlíp ví, kdo má být poslušný!

0 0
možnosti
PK

No budu se muset poučit někde co se změnilo, pokud mě někdo napadne a budu se bránit. Zatím tak učinili jen dva psi a jak to bude s lidma ....co jsem viděl diskus v mediích , tak právníci nebyli příliš sjednoceni na této úpravě...

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1283x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik