Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Skutečně je nejvyšší čas, aby tyhle svévole vlády, opakované vládní porušování Ústavy a nehorázné pohrdání soudem skončily.

Již druhým rokem nežijeme v právním státu!

Karma R^

1 0
možnosti
JK

Jen tak dál a možná to na ty dvě procenta vytáhnete.;-D

2 1
možnosti
JB

J12i65r97i 98B38o12r

24. 4. 2021 9:32

Tonoucí se i stébla chytá. Hlavně ta poznámka o protektorátu a kolaboraci opozice, vám určitě vyhrají volby.

2 1
možnosti
RW

V článku ještě chybí jedna informace a t,o že samozřemě i ministr nese TRESTNÍ zodpovědnost...

0 0
možnosti
VB

Na svém blogu překládám nejnovější informace ze západ. zemí vč. jejich úřed. informací: podle nejnovějších studií (USA, Švédsko) se imunita po covid-19 jeví jako silnější (než očkování) a spolehlivější délky (nejméně 8 měsíců). Naopak se zjišťuje nižší účinnost očkování, než deklarovali výrobci. Mnozí senioři ústavů dostali covid-19 po 2. dávce s odstupem více týdnů, u nich účinnost vakcinace více selhává, ale dostávají covid-19 i očkovaní mladší zdravotníci. Německý Institut R. Kocha nyní uznával imunitu po covid-19 nejméně v délce 6 měsíců. Vynucování očkování má bohužel návaznost i na zák. o ochraně veřej. zdraví, který zůstal poplatný totalit. režimu, není v něm vůbec upraveno, jakého druhu očkování by se to vůbec týkalo. Pandemic. zákon tuto "dikci" totality převzal. V Rakousku se tím ve vztahu k jejich zákonu o epidemiích předběžně zabýval ústavní soud (zbyl jim náznak možnosti nařídit očkování z historic. minulosti, ale mají to oproti nám víc upřesněné) s tím, že nelze nařizovat očkování ani neurčité, ani určité skupině - oni stavějí očkování na dobrovolnosti (byť např. u zdravotníků apelují na jejich morál. odpovědnost vůči pacientům apod.). Testování bezpříznak. osob je podle mnoha odborníků v západ. zemích ještě více nespolehlivé než u příznakových. Žádný test nemá spolehlivost na 100 % tak jako žádná vakcína nechrání vždy každého.

1 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik