Rozhovor o Vokřálovi, Vrchním státním zastupitelství Olomouc, ricinu i kácení soch

Rozhovor o Vokřálovi, Vrchním státním zastupitelství Olomouc, ricinu kácení soch i cenzuře. Otázky kladl Oldřich Szaban, Parlamentní listy 19. 6. 2020.

„Když jsem slyšel poprvé o kauze ricin, ihned mi bylo jasné, že je to fantasmagorie. Pakliže na to Bezpečnostní informační služba skočila, dokazuje to, že tajná policie a služby se nezměnily ve svém myšlení od doby, kdy Jaroslav Hašek popsal ve Švejkovi tajného Bretschneidera,“ konstatuje advokát Zdeněk Koudelka (Trikolóra). Vysvětluje také, že USA nejsou pro něj vzorem. „Vždyť roku 1919 zavedly prohibici, což neudělal ani Hitler, ani Mussolini, ani Stalin. Byl to pokus změnit člověka nařízením státu, který skončil debaklem. Výsledkem byl rozvoj zločinu a mafie. Pokud si v Minneapolisu zruší policii, je mi to jedno, ale určitě se nesmíme opičit. Byla by to idiocie,“ myslí si Zdeněk Koudelka.

Více: Rozhovor o Vokřálovi, Vrchním státním zastupitelství Olomouc, ricinu kácení soch i cenzuře. Otázky kladl Oldřich Szaban, Parlamentní listy 19. 6. 2020.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Koudelka | pátek 19.6.2020 7:50 | karma článku: 6,66 | přečteno: 107x