Diskuse

Neudávejme se

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až budete kázat např.: Chovejme se k ostatním s odpovědností a úctou, kterou zasluhují, važme si zdraví svého i ostatních stejnou měrou, respektujme legislativu, pokud není v kontrapunktu s normami s nejvyšší vahou, nekažme bludy a neohlupujme ostatní, pak bych vám snad i zatleskal. Tahle jste vyvolal jen útrpný úsměv, zejména snahou oživovat politickou mrtvolu.

1 0
možnosti
JK

Represivní postupování vlády a státního aparátu proti vlastním občanům není doktrína Blatného, nebyl u EET, účtenkovky, zadržovacích příkazů a dalších vládních srandiček, kromě toho vypadá, že si současných represí užívá Hamáček, když vyčísluje kolik zásahů bylo učiněno, kolik pokut a kde stačila pouze domluva a poděkuje všem ovcím co ho poslouchají a zejména udavačům co dělají práci pro něho.

Čiší z vašeho příspěvku puch staré struktury z Institutu a ještě starší z Hradu.

1 0
možnosti
IB

I48v83o 71B92o22u82š20e

5. 4. 2021 21:57

Nehlasme kontakty, sirme cinsky virus.

3 3
možnosti
IB

I36v70o 32B48o80u66š54e

6. 4. 2021 9:53

Původně v tom článku bylo - nehlasme kontakty.

0 0
možnosti
Foto

Tohle jsem sdílel na Facebooku.

Tak vláda nás nabádá, abychom nahlašovali například sousedy, pokud nedodržují proticovidová pravidla.

Předtím, než se budete řídit touto radou, zvažte skutečnost, že vláda nebude kolem vás, aby vám pomohla nastartovat auto, nebo vám dá nářadí nebo hrnek cukru, pokud potřebujete. Až budete pryč, nebudete mít další oko na to, abyste hlídali svůj majetek. Nebudete hlídat děti, když si hrají na ulicích a kolem se motá někdo neznámý. Potřebujeme se navzájem a žijeme v klidu, protože Blatný na konci dne nikdy nebude stát u vašich dveří, aby vám pomohl v případě nějakého problému.

Zůstaňte spolu, nenechte se rozdělit. Važte si hodnoty a důležitosti každého bližního a známého!! Buďte ohleduplní a milujte svého bližního. On nebo ona může být osoba, kterou zoufale potřebujete v příštím okamžiku...

7 0
možnosti
Foto

I udavač má právo na anonymitu. Není možné selektivně zveřejňovat jen udavače nepohodlné, jak to činil havlův režim. Buď všichni, nebo nikdo !

2 1
možnosti
Foto

Poslední agitátor Trikolory se už jen ztrapnuje...tímhle to opravdu nezachráníte.

11 2
možnosti
JJ

Vadi vam Blatny? Tak jste nemeli poradat hon na Prymulu.

3 0
možnosti
PK

Já jsem pro, ale platit by to mělo všeobecně a i pro europoslance ......

4 0
možnosti
KT

Ne, bez toho Klause už to fakt není ono.

A co paní Marková?

A pan Machovský?

Co je s nimi?

4 0
možnosti
IB

I14v74o 50B89o92u10š54e

6. 4. 2021 9:55

Pravděpodobně prožívají existenciální krizi.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik