Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Stále mě tedy zajímá, jak je možné, že se tu už přes rok porušuje ústava. Existuje logicky jen jedna odpověď - NEJSME právním státem a zřejmě jsme jím nikdy nebyli, protože (jestli ano, nebo ne) se vždycky ukáže až v krizi.

2 0
možnosti
KT

R^

Mohu položit skromný dotaz? Podle jakého zákona musím předkládat výsledek testu učiteli, prodavačce, kadeřnici a jak je ošetřena její pravomoc vyžadovat po mě takový dokument?

4 0
možnosti
Foto

Protože to tak nařídila autorita a ne ledajaká autorita, ale ta která vzešla z demokratických voleb. A pokud budete volat po zákonu, velmi rychle ho dostanete, tím jsem si naprosto jistý.

0 0
možnosti
PK

No tak to je dobrá zpráva, vnučka má narozeniny a tak budeme v souladu s právem...;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik