Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M53i38l85a56n 34K40e43s34l

3. 7. 2021 0:08

Kolik by přibylo mrtvých ,kdyby ministři zdravotnictví dodržovali zákony.Asi něurekom.Většina zákonů byla prohlášená za neplatná,protože nebyly dostatečně zdůvodněné.Ti soudci tomu rozumí nebo mají kvalifikovanější poradce než ministr zdravotnictví.

0 1
možnosti
Foto

Nestrašte mrtvými. Chováte se jako citový vyděrač.

Jestliže vláda úmyslně postupuje v rozporu s právem, je to na trestní oznámení pro zneužití pravomoci veřejného činitele. Vy chcete v takové zemi žít? Vy chcete mít takovou vládu, která si bude se zákony a Ústavou vytírat řiť? 8-o

5 0
možnosti
Foto

R^... „Zatím jsme demokratický právní stát...“

0 1
možnosti
MR

Tak nejak nechapu, ze to stale nekdo resi. Cast populace se rozhodla ockovat a cast ne. Kdo udelal dobre uvidime jak rikal Kozina do roka a do dne. Informaci pro rozhodnuti ma kazdej k dispozici prehrsel. Jak je dokaze vyhodnotit je na kazdem jedinci.

3 0
možnosti
PC

NSS vyhodnotil už 24 covidových nařízení jako protiústavní a zrušil je. Jak je tedy možné, že nikdo není za opakované porušování zákona trestně stíhán a že nejsou zrušena de facto, ale jenom de jure?

Pane doktore, budu rád, když mi na tuto konkrétní otázku odpovíte a vysvětlíte mi to.

Děkuji.

7 1
možnosti
Foto

Trestní oznámení na ministra Arenbergera má na starosti Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 2. Uvidíme.

2 0
možnosti
PL

Prý "Ministr Vojtěch vyhrožuje..."

Titulek jak z Rudého Práva 50. nebo 70. let.

Rudá a černá. Docela podobná líheň tihle "národovci". Už aby se konečně odtrhli od těch falešných Čechů, co je vykořisťují a okupují.

Jenže většina Moráváků je pámbuzaplať normálních a i přes nějaké ty skutečné ústrky se nepotřebují furt do Čížků navážet anebo se proti nim ublíženě vymezovat...

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 1
možnosti
OT

Styď se bezohledný koudelko.

1 8
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1284x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik