Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

To jsou všechno další a další důkazy, že Covid je především business a manipulace s lidmi, nic více, že o zdraví někoho tady vůbec nejde.

Je všeobecně známo, že např. virus chřipky nosíme v sobě téměř každý z nás a je jen otázkou nárůstu míry infekčního tlaku okolí nebo poklesu naší vlastní imunity, jestli se virus chřipky u nás uplatní a rozvine.

Pokud bychom se takto jako na Covid testovali na virus chřipky, tak evidentně jsme všichni v karanténě a na hromadě.

Pokud lidé nevezmou rozum do hrsti a odpovědnost za své zdraví, tak budou donekonečna nevyčerpatelnou studnicí příjmů pro někoho (z vlastní práce) a ovčím stádem, se kterým si určité skupiny budou dělat, co se jim zlíbí.

Každý je strůjcem svého štěstí.

A je také pravdou, že je nás na planetě přespříliš ......, takže testujme se a očkujme se, u Pána boha je místa dost ..... .

:-)

0 0
možnosti
PC

S odpovědí by se nemělo čekat až na volby! Pokud ministerstvo opakovaně vydává protiústavní opatření, jak už mnohokrát sdělil NSS, měl by soud zároveň vyvodit důsledky a hnát k zodpovědnosti všechny, kdo se na porušování zákonů podíleli, a ne jen suše konstatovat protiústavnost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik