Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tohle je adept na mazec roku8-o;-D Už jen tahle věta -"Karel Schwarzenberg výstižným a srozumitelným jazykem dovede vyjádřit jasně a pregnantně svůj názor v krátké větě.

Zdroj: https://zdenekkoudelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771408";

svědčí o zbloudilosti duše autora...:-)

2 0
možnosti
VV

Proc ne? Je mi mnohem milejsi cestny clovek s vadou reci, nez vyborne artikulujici lhar.

Pri trose inteligence se da te vadne reci porozumet. Lhani ne.

0 0
možnosti
JZ

Jsem rád, že mohu udělit zaslouženou karmu. R^:-)

0 0
možnosti
PV

P45a31v49e89l 52V13é22b73r

30. 5. 2021 20:15

Pane Koudelko, ač příznivce Trikolory (nebo právě proto) se musím zeptat: Nepožil jste před psaním tohoto článku? Byl jste střízliv?

1 0
možnosti
JF

Pane doktore - kníže, nikoli vévoda! Posledním vévodou tuná byl, pokud mne gerontpaměť nešálí, Abrecht z Valštejna. A pokud se opravdu nemýlím, máte u mne za dějepisu minus! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Hlava rodu Schwarzenbergů má titul vévoda krumlovský, hlavy obou větví (primogeniturní krumlovsko-hlubocké i sekundogeniturní orlické) ještě titul knížecí. Tím, že krumlovsko-hlubocká větev vymřela po meči, vstoupil do jejich práv Karel Schwarzenberg.

1 0
možnosti
PC

Opravdu netuším, za co si p. Schwarzenberga vážit.8-o

2 3
možnosti
VV

Karel Schwarzenberg se hlavne na rozdil od toho ktereho si Cesi zvolili umi chovat.

Nikdy nikde nedelal Cechum ostudu.

7 7
možnosti
Foto

Něco o "aristokratickém slovníku" a chování Karla Schwarzenberga" je zde: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=433828

2 8
možnosti
MK

To srovnání Kosova a Krymu je hodně mimo mísu. Kosovo vzniklo jako nezávislý stát. Nebylo připojeno k žádné existující říši. Dokonce ani Albánie o něj nemá zájem.

Krym byl anektován a připojen k Rusku bez jakékoliv šance na samostatnou existenci.

6 8
možnosti
JZ

A tento rozdíl má podle vás relevanci proč přesně?

2 1
možnosti
Foto

Už dlouho jsem o knížeti neslyšel až teprve teď v souvislosti s jedním nejmenovaným poslancem. "Nikdy jsem nic takového neslyšel a co je prosím nevhodné chování? A co je sexuální obtěžování? Že 25letý kluk se snaží holku dostat do postele a opačně bylo vždy považováno za normální. Tak prosím nebuďme pokrytci,“ okomentoval situaci bývalý předseda strany TOP09 ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
PC

Schwarzenberg tímto výrokem pouze ukázal, jak to v jeho rodě chodilo a chodí. A to rozhodně není něco, nač by mohl být pyšný.

Svými "moudry" k této kauze navíc dokazuje, jak cynicky pohrdá oběťmi násilí. U takové kasty ovšem nic nového a překvapujícího.

Jakže tedy? Aristokrat, vyšší společnost? Možná na papíru, ale v reále odporný buran.

2 4
možnosti
Foto

Vždyť ještě žije. (tedy doufám)

0 0
možnosti
Foto

Bohuzel mate pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Dost dobře nerozumím tomu, proč byl tento článek napsán právě teď, když vím, že autor má blíže spíš k Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi. Je mu snad sympatické, že Karel Schwarzenberg vyjádřil svoji podporu Dominiku Ferimu? Potom to ale mohl napsat otevřeně. (Jinak já jsem Karla Schwarzenberga volil.)

2 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1283x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik