Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svět je plný záhad.

Vy si nedokážete vysvětlit některá rozhodnutí MZ. Budiž, s tím mám problém od samého začátku. Celou tu dobu mám problém s arogancí tohoto úřadu a premiéra, s níž vydávají příkazy a zákazy nekonformní s platnými právními předpisy.

Budiž, říkám si, jsou to diletanti, což neznamená, že na to mají právo, ale od diletanta nelze očekávat kvalitní informaci a výtvor.

Ale pak je jiná záhada!

Tento autor, takto docent ústavního práva, zde publikuje manipulativní články, v nichž neváhá vytrhnout z kontextu pasáž právního předpisu a související pokračování zamlčet, neboť se nehodí do krámu.

A to mi hlava nebere. Že jsou na pidisterstvech úřednící nevalné úrovně, zato vysokého ega, to není nic nového. Ale že by takovou "kvalitou" oplýval i náš vysoce vzdělávací proces? Myslím, že ne, nemohu házet kvůli jednomu všechny do stejného pytle.

Stejně jako nemohu tohoto autora uznávat jen proto, že shodou okolností v jednom blogu vyjádří reálně smutnou skutečnost dlouhodobě se prolínající činností vlády v demisi. To z něj kvalitního autora neučiní.

5 5
možnosti