Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

A BIS kromě několika místních "demokratických " nadšenců ještě někdo bere vážně?

;-D

0 0
možnosti
Foto

Totalitní praktika jak vyšitá. Vy ji opravdu schvalujete ?

3 1
možnosti
VB

Kolik z těch studentů z Ruska a Číny bude skutečnými studenty? Ale máme asi víc problémů mezi "podnikateli" a podnikavci z těchto zemí, měla by existovat kontrola přes dění v různých firmách. Rakušané vyhmátli "ruskou stopu" ve firmě, proběhl k tomu soud - zřejmě účelové najímání zaměstnanců tak, aby různí jedinci z Ruska dosáhli na rakouské zdrav. pojištění a různé drahé zdravot. výkony, aniž by se dostatečně sami finančně podíleli (před vstupem do systému).

0 1
možnosti
JK

Na rozdíl od Ruska a Číny, jejichž agenti a čmuchalové se sem naopak necpou vůbec ;-D;-D

0 0
možnosti
MB

Ano, to jsou oni. Koudelka a Kalousek. Největší podrazníci rozumného vývoje po r. 1989. Pane prezidente a premiére - zachovejte se nám! Jó a Bakala je Hyena:-) (To je samozřejmé, uvádím pouze pro pořádek) ...

1 1
možnosti
AM

A71d78a39m 28M48a75l32ý

5. 10. 2021 8:47

Pokud jsou nepřátelské aktivity prováděny cizími mocnostmi na vysokých školách a BIS na to upozorňuje, pak dělá dobře svou práci.

Snaha zabránit BIS dělat jejich práci, je aktivitou proti zájmům ČR.

Takže pane trikolóristo ... vy víte co ...

10 0
možnosti
Foto

Ještě nám chybí ministerstvo pravdy.

1 0
možnosti
Foto

No tak pokud jsou mezi studenty Ruska, Číny a Iránu potenciální špioni, tak BIS dělá jen svou práci. A komu se to nelíbí, tak je potenciálním spojencem nám nepřátelských zemí, viďte pane Koudelko?

8 1
možnosti
Foto

Tak pokud se to ví, tak ať je vyženou.

2 0
možnosti
MS

A Koudelka se cpe snad do všeho. :-P

5 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik