Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VNCL

31. 5. 2010 19:35
Škoda že toho se nedočkáme.

Jenže aby začali makat, musí se to jak hospodaří nějak projevit na jejich platu. A s takovým platem, jaký mají, je jim to úplně jedno. protože i kdyby přišly o celý tak jsou uplacení, a plat je jen malé přilepšení. Kdyby měli několikanásdobně víc, tak by se mnohem víc báli, že o něj příjdou a začaly by dělat svou práci tak, aby se to nakonec vyplatilo nám všem, a ne tak aby se to vyplatilo jim.

A to že těch co to kontrolují je spousta je pravda, ale taky se podívej na obraty ve Šodovce nebo v ČEZu a na obraty státu. Nehledě na to že pokud by se stát řídil tak jak by měl, těch opravdu dobře placených lidí, kteří by měli zodpovědnost by bylo v poměru k obratu podobné množství jako těchto firmách. Teď jich je tam několikanásobně víc a všíchni dělají velké hov... a zodpovědnost nemá nikdo. To se to potom krade když nikdo za nic nezodpovídá.

0 0
možnosti
G

Gašpo

31. 5. 2010 15:11
Teda

ž som si povedal že s tým reagovaním na blogy skončím a dám sa zase do práce, ale toto ma fakt nadvihlo. Človeče to zo seba robíte takého blba dobrovolne???

Až budú poslanci odmeňovaný podľa výkonu hospodárstva, potom nech majú kľudne miliónové platy.

To fakt chcete dávať vysoké platy ľuďom bez akejkoľvek zodpovednosti, asi netušíte koľko z nich ( napr. komunisti ) v podstate nemusia robiť NIČ. A ste tak naivný, že keď im tie platy navýšite že sa stanú imúnny voči korupcii?

Ach jaj Vy ste fakt veselá kopa.

Je treba nastaviť protikorupčné zákony a donútiť ich aby začali makať. Až budú vidieť nejaké výsledky, potom si možu odmeny zvyšovať. A ak sa niekto z nich cíti nedocenený, nech sa ide živiť do súkromného sektoru.

0 0
možnosti
PH

petrph

31. 5. 2010 14:18
a kolik má taková Škodovka nebo ČEZ ředitelů?

Že by taky 200 jako poslanců v parlamentě a dalších 81 jako členů senátu, co jejich  rozhodnutí znova kontrolujou? A nad 281  řediteli ještě jakýsi prezident firmy, co jejich rozhodnutí ověřuje a když je to blbost, tak posílá zpátky???

Jestli ne, tak si vynásobte  platy těch 282 demokraticky zvolenejch individuí, připočtěte ještě platy celého ministerstva, které určitý  návrh předkládá , a dostanete se vysoko nad plat  jednoho generálního ředitele firmy, co rozhoduje a ručí sám a  všem ....;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 852x
masér, stavitel a příležitostný umělec

Seznam rubrik