Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GG

Tak jsem prolítla pár italských deníků a je to všechno dost divný.

Mattia Sorbi je tak trochu kontroverzní. V minulosti spolupracoval a televizním kanálem ruského ministerstva obrany, šířil proruskou a proseparatistickou propagandu, a taky homofobní propagandu. Má kontakty s prorusky smýšlejícími politiky v Itálii (Salvini a další).

Na tom, co se mu teď stalo, a jak to vysvětluje Kreml a Zacharova dost věci nesedí. Poté, co se italskému ministerstvu zahraničí podařilo reportéra nalézt v nemocnici v Chersonu, (jeho otec se s ním nemohl dva dny spojit a požádal stát o pomoc), Rusové odmítli Italům dovolit jeho převoz do Itálie. Ministr zahraničí Di Maio a další politici mají obavy, že Kreml bude chtít situace zneužít k ovlivňování nadcházejících voleb v Itálii.

0 0
možnosti
JL

Nic jsem o něm neslyšel, ale koho překvapí, že reportér jede do válečné zóny a tam přijde k úrazu? Třeba se to nakonec dozvíme od něj, jak to bylo.

0 0
možnosti
Foto

Jen blázen si může myslet, že tam je někdo čistý. Bůh ví, co všechno viděl. To ovšem nic nemění na faktu, že tam ta ruská svoloč nemá co dělat.

2 0
možnosti
Foto

Potvrzuje se historická ověřená zkušenost, že o dění v Rusku a v souvislosti s ním (nyní i na Ukrajině) se pravdu pravd dozvíte jen těžko, spíš vůbec ne.

3 0
možnosti
Foto

Zprávy, ke kterým Rusko mlčí, nebo je obratem dementuje, lze považovat za pravdivé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4001x
Poznáváním světa kolem sebe se snažím poznat smysl našeho života a taky si ten život užít. Život je pro mne nejen divoká voda, skály, koně a cestování. Taky rodina a pohodoví přátelé.

Seznam rubrik