Zvítězí Donald nad čínskou chřipkou slavně do Velikonoc...?

Budou opravdu stačit k zastavení čínské chřipky velkohubé žvásty a silácká gesta hloupého klauna? Už při jeho volbě jsem byl dost znechucen.Kdo tohle může volit? To už jsou američtí voliči tak mimo, že si zvolí ukřičeného kašpara?

Čínská chřipka se začíná pomalu, ale jistě rozlézat po území USA. Scénář z Evropy se opakuje. Přibívají nakažení a mrtví, zdravotnický systém pod tlakem kolabuje.Ted má šanci pouze ta zem, která situaci nepodcení, nebude problém zlehčovat a její obyvatelé budou akceptovat nová pravidla a disciplínu. Virus jaksi nerozeznává kdo je kdo a z jak ekonomicky silné země pochází. Dokonce nemá ani zadek do kterého by ho pomocí armády a velkohubých žvástů mohl klaun Donald nakopat.

Začínám mít velkou obavu, že nejvíce bude čínskou chřipkou zasažena právě "země dětí" - infantilní USA v čele ze svým klaunem. V této situaci jsou opravdu velkohubé a hloupé žvásty doprovázené siláckými gesty zcela k ničemu. Bohužel se to velmi negativně dotkne i nás.

" Každoročně na ni (chřipku) v USA umře 50 000 lidí. A když se podíváme na automobilová neštěstí,tak ta daleka přesahují čísla o kterých se bavíme. Také to ale neznamená, že všem řekneme, že už nebudou řídit"

Dovede si někdo představit, že by podobnou hloupost zlehčující situaci plácnul v této kritické době jakýkoliv přední evropský politik? Doklapne konečně americkým voličům, že mít v čele země klauna, který se chlubí tím, že nikdy nepřečetl žádnou knihu je velice nebezpečné.....?

Asi ne. Je přece vysoký, uřvaný a dělá sebevědomá silácká gesta. To přece dnes stačí....

http://read:https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/trump-chce-uvolnit-opatreni-v-usa-kvuli-koronaviru/r~29f13b766e7411eab408ac1f6b220ee8/

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 26.3.2020 12:47 | karma článku: 17,96 | přečteno: 536x