Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R73o12m86a77n 15K33o42z87e97l

15. 7. 2013 19:03

Julínek se navždy znemožnil vystoupením v TV debatě, kdy se místo vysvětlování, proč zavedl poplatky, když v programu to naopak popírali a soupeř mu ten jejich program (leták) ukazoval, zmohl jen na "neukazujte mi nesmylné letáčky" na oběšení to není, ale na pár facek ano.

0 2
možnosti
ZD

Julinka zloduchem nenazývám ...ale lumpem...a ani nevím ...proč bych se mu za to měl omlouvat...myslím ...že toho nadělal dost...aby mu ten lump slušel...třeba ty Vaše 30-korunové platby...přišel na něco ... co se jinde rušilo...atd...pan Julínek není člověk...ketrému bych se ...já ...omluvil za můj názor k němu...mmj...nechci to ani po něm:-)

0 3
možnosti
JD

Zajímavé použítí tří teček místo veškeré interpunkce, včetně míst, kde žádná interpunkce není :-P Proč?

1 0
možnosti
PJ

NSZ JUDr. Pavel Zeman po domluvě s místopředsedou ODS Pospíšilem jen vyslal první zkušební balonek, když nařídil zastavit trestní stíhaní exministra zdravotnictví a vysokého představitele ODS Julínka.

Další chystá v korupční kauze ,,Nagyová, Nečas a tří exposlanců za ODS,,.

0 7
možnosti
Foto

Hm, opravdu pěkná myšlenka. Málokdo se jí umí držet, chápat ji i ji málokdo umí uchopit. "Pravda  není  ani  levicová, ani  pravicová. Není  v  žádné  straně". Jedno z mnoha pravidel manipulace s lidskou myslí zní, že je důležité dát lidem nějakého nepřítele a pocit, že může za jejich problémy, nepřítele proti kterému se mohou sjednotit. Nezáleží pak na tom, kde je pravda.

5 0
možnosti
SN

:-)  POzdě, ale také připojím svůj názor z toho, co je veřejně přístupné! Armáda je vybavena a placena ať leží, nebo běží, jak jsme pravili na vojně. Letci pro udržení kondice musí nalétat povinné penzum hodin. Čili záchranka za hubičku! Civilní záchranka i když nehne prstem, má nárok na 13O(slovy stotřicet) tisíc za den. Výlet placen zvlášť.  Jsem jenom hloupý sedlák, ne  vlastník doktorského titulu, posuďte sami, co je výhodnější  !!!  RvRvRv

1 2
možnosti
Foto

vám nejde o záchranku, vám jde o Julínka

3 3
možnosti
Foto

M44a15r98t10i53n 25Š70i10k

15. 7. 2013 9:38

Prý budete chtít psát a kreslit s nadhledem a humorem. Pokud je váš článek humor, tak jsem se nepobavil. Ani jinak vám nechci kazit radost. Ale pokud já vím, stalo se pouze to, že státní zástupci hodili policii kauzu na hlavu. Neznamená to, že se k ní policie už nevrátí. O podstatě sporu, t.j.zda 2 soukromé firmy provozující leteckou záchrannou službu rozhodnutím Julínka jsou stejně nákladné, nebo dražší, než stejná služba v režii armády ČR, nemáme nikdo dostatek ověřených informací. Ani vy je nemáte. I ta armáda totiž přesně sama neví, co všechno by do oné nákladovosti měla vlastně započítat. Proto bych s tímto vědomím, nedělal žádné závěry o vině nebo nevině kohokoliv. Julínka za zloducha nepovažuji, ani jsem nepovažoval. Přesto bych se rád dozvěděl, která varianta provozu by byla pro tento stát efektivnější. Bohužel, stejně jako v případech jiných, za chvíli padne hustá mlha a nedozvíme se vůbec nic.

1 0
možnosti
JD

nechtěně ste uhodil hřebiček na hlavičku.....armáda neumí vyčíslit náklady. jak říkával můj otec lampasák: "sirku nadvakrát, flašku najednou"

4 1
možnosti
ZB

Autor svému článku říká vznešeně názor. Je to ale jen snůška přenesených informací z tisku a hlavně PR bývalé vlády. Zdravotnictví je kapitola složitá, rozkradlo se mnoho peněz a najednou se hledají další, proto různé standardy a nadstandardy, příplatky, atd.. Julínek není bez viny jen protože jeho stíhání zastavil Zeman.

2 11
možnosti
AT

A vy svému příspěvku říkáte jak? ;-)

Mimochodem, v článku je zmiňovaná pouze kauza "předražené" letecké služby. Nic víc, nic míň.

12 1
možnosti
Foto

ale stejně za všechno může Kalousek!!!

... a cyklisti !!!

4 1
možnosti
AT

Ale kdeže! Vyšetřování bylo přece zmanipulované, důkazy zameteny pod koberec a vrchní zástupce podplacený. ;-)

1 0
možnosti