Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ono je to jedno, že referendum je protiústavní, když Rusko chce Krym, krym chce do Ruska, Moskva chce zachránit Rusy před fašisty a nacionalisty a taky to udělá. A konec, tady už neplatí právo, ale to, kdo má víc divizí a víc divizí má Putin. Gotovo. Staré dobré ruské argumenty a staré ruské lhaní. Ještě si pamatujeme, jak řekl Brežněv v Čierné nad Tisou soudruhovi Dubčekovi: Rozhodněte si to sami, soudruzi. Je to vaše věc." a za měsíc byli tanky na Václaváku. Tíhle ruské železné logice nic neodolá. nejvýmluvnější se mi zatím jevil jeden ruský demonstrant v Ukrajině, řekl do kamery: "Nejdřív Krym, pak východní Ukrajina a pak všechno." A o tom to je. Rusové se pomalu dávají na pochod, kdepak se asi zastaví jejich nenacionalistická spravedlivá euforie v boji proti fašistům, nacistům a nacionalistům a západním prohnilým eurouniostům? řeknu vám to: Tam, kde bude stát víc divizí, než mají oni a před tím, kdo na ně namíří víc jaderných hlavic s lepší technologií. Tomu porozumí.

0 0
možnosti
MD

Urcite by vsichni udelali lepe, kdyby se starali o tento stat a pomery v nem. Staci se kolem sebe rozhlednout a jak vidno, nestaci ani na tento maly statecek. A chteji pritom delat poradek ve svete. Prechytrali hlupaci.

1 0
možnosti
PP

P98e25t11r 13P73o68u55r

17. 3. 2014 18:38

"Referendum na Krymu o nezávislosti na Ukrajině je v rozporu s ukrajinskou Ústavou."  Ovšem instalace nového ukrajinského prezidenta také ;-Da přesto s ním kvákají jak Obama, tak Anglea ;-D a celá EU EU mu leze ...... jo jo přesně tam tam

4 0
možnosti
Foto

Jste všichni opravdu přesvědčeni, že ČSSD má stejný názor? Myslím, že ne, ale v pozici místodržícího musí tu pusu držet i ten p. Zaorálek. Holt, koho chleba jíš ....

2 0
možnosti
MK

Vám se divím Otto. Chartista, vězněn. Podle komunistického tisku jste byl agent Západu  a dnes podléháte stejné demagogii, že Západ může za Majda, jako dříve lidé podléhali u nás tomu, že Charta je řízena ze Západu. Opravdu Vás nikdy nenapadlo, že ti lidé na Ukrajině už toho mají dost, že už nechtějí být pod vlivem Rusa?

2 2
možnosti

Je hezké, jak se pan Bárta schovává za Zemana, a to tak dobře, že na něj ani není vidět.

3 0
možnosti
AJ

A to je u pana Bárty co říci!;-D;-D

3 0
možnosti
PK

Jsem zvědavej na pana Socdem Vyvadila. Ten nejspíš udělá asi už osmnáctý názorový přemet, pokud jde o hodnocení Zemana.:-)

1 0
možnosti
Foto

Víte, proč prezident Zeman a premiér Sobotka neuznali referendum na Ukrajině?

Protože NESMÍ!

Němci a Američané by s námi zatočili tak, že bychom se nestačili divit.

Po hospodářské stránce by to pro nás zřejmě bylo horší, než následky okupace vojsky Varšavské smlouvy  v roce 1968.

Tehdy jsme si dovolili mít jiný názor, než Brežněv, zkusme si dovolit mít nyní jiný názor než má EU a USA.

5 4
možnosti
PS

P89e11t39r 15S40k50á70l65a

17. 3. 2014 18:19

Myslíte, že by na nám za jiný názor EU a USA přivezli bratrskou pomoc na tancích?

0 0
možnosti
JS

Ano, všichni naši představitelé mají pravdu, referendum na Ukrajině de jure je neplatné, ovšem de facto  platné je. Stejně jako Kosovo.  Platí to co je dovoleno bohu, není dovoleno volu. Pokud si někdo myslí, že Rusko je volem, hrubě se mýlí.

0 0
možnosti
AM

Chtěl bych způsobit abyste "schyta" za půl hoďky karmu alespoň 20, ale neumím to. Nejsem Putin.

0 0
možnosti