Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

To je povyku kvůli jednomu výroku, každý ví, že teroristé si vždy najdou svůj důvod, proč je třeba pár lidí postřílet, či vyhodit do vzduchu, Jako kdysi na Divokém západě: „Proč jste toho člověka zastřelil? Ani pořádně nevím, prostě se mi nějak nelíbil". Před jistým časem bylo také po řadu let, téměř po celá 30. léta minulého století, v celé Evropě „salonfähig" říci cokoliv proti panu Hitlerovi, mohl by se na pak nás třeba zlobit a on to určitě myslí dobře. Ta „přecitlivělost" (lze to vyjádřit i mnohem lapidárněji a výstižněji, ale není to slovo pro použití zde příliš vhodné) je u evropských politiků stále úžasná, stejně jako tenkrát, raději se tváříme, že se nic neděje, sice nám to sem tam v Evropě hoří nebo vybuchuje, třeba Paříž, Londýn, Stockholm, Berlín, Moskva, Madrid, Burgas, je toho samozřejmě mnohem více, i pár vražd jen tak, jen pro radost, ale uvádím aspoň nějaký příklad, a ještě se bojíme, aby se některý z útlocitných teroristů snad kvůli slůvku „neurazil"!! Doufejme, že se i v této degenerované Evropě časem objeví nějaký skutečný státník, jako byl třeba Winston Churchill, nebo De Gaulle, prostě politici, kteří vidí dál, než jen na špičku svého nosu, snad se v Evropě už nerodí pouze Chamberlainové a Barrosové. Pokud by tomu tak bylo, nechť je k nám Alláh milostiv!

0 0
možnosti
Foto

Já doufám, že Taliban, pokud se k němu hláška našeho paši dostane, neví, co je náš mocipán zač. Protože nezná jeho povahu, je naděje, že to vezme jinak, než se Vy domníváte. Naděje umírá poslední...

0 0
možnosti
JC

Co špatného se mělo stát?

Prezident dostal informaci, že unesené ženy jsou naživu, i pochválil Boha arabsky: Alláh akbar.

Jako bigotní katolík se tedy ptám: jak v tom může někdo spatřovat něco špatného? To vůbec nechápu.

0 2
možnosti
Foto

jedna veta vs. unesene a veznene divky, jen nechapu proc mam po precteni clanku pocit, ze Zeman je ten horsi v teto rovnici... 8-o

0 2
možnosti
Foto

jedna veta vs. dve unesene a veznene divky, jen nechapu proc mi z tohoto clanku vychazi Zeman jako ten spatnej.. 8-o

0 1
možnosti
JL

Taky jsem přemýšlel, jak si to muslimové interpretují. Ale oni, protože jiná kultura, to nepochopí jako vtip nějakého Čecháčka, ale vezmou to jako fakt: tady významný politik říká, že Alláh je veliký. Vezmou to spíše pozitivně, jako vstřícné gesto. Ale nejsem arabista, je to jen amatérský odhad.

2 1
možnosti
Foto

Autor článku by měl použít osvědčenou léčitelskou a ozdravnou kůru, která dle mnoha odborníků uklidňuje.

Tj. lavór teplé vody a pozvolna oplachovat ohambí!

Určitě by ho to uklidnilo natolik, že by pochopil, co je slušnost a pokora,a určitě by po té nepsal takové slátaniny, proložené hulvátstvím a tupostí.

Přeji hezký den, pane Bárta

1 4
možnosti
ZB

I vám přeji hezký den. Vám to nevadí, že se prezident vyjadřuje tak buransky :-/nevhodně?Vaše víra v MZ je jistě silná, jistě věříte i tomu, že v úřednické vládě budou samí odborníci...

4 0
možnosti
Foto

K tomu lze jen dodat, že jsme zase světoví. Zeman se snaží leč může.Rv

3 0
možnosti
JS

Dobře napsáno. Karma. Hloupé je, že o tomto "vtipu" už informovala media. I moudrý novinář by měl o něčem mlčet. Co se týče Zemana, určitě je velmi chytrý a asi i lstivý, ale moudrost je něco úplně jiného.

3 0
možnosti
Foto

Já myslím, že od té jeho blbosti by se i kulky z UZI odrážely...

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.