Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O autorovi:

Dříve dělník, skoro ubitý jenotvárnou prací.V součastnosti invalidní důchodce.

Zapšklý invalidní důchodce...tímto se vše vysvětluje...R^

4 2
možnosti
Foto

Já bych ještě doporučil najít někde v diskusích urážku vzhledu pana Bárty a rozvinout o tom novou debatu, jak se to panu Bártovi i zastáncům jeho vulgarit bude líbit.

1 0
možnosti
RK

Karma R^. Správně napsané, je vidět jak levicová gerila řve. Oni sami urážejí lidi s jiným smýšlením než to jejich, tak co tady kvičí .........Zavadil je obyčejná lůza, co si z hloupých levičáků dělá srandu. Nosí drahé hodinky a řve, že lidé nemají co jíst....odporné. Odborář !!! Od kdy jsou odbory spojené s politikou ? Fuj

4 1
možnosti
MK

Perfektní. Nebýt Boskovického zpravodaje, ani bych nevěděl, že jste tento článek napsalR^

2 1
možnosti
Foto

Ja v tom urazky nevidim. Je to svobodne vyjadreni blogerova znechuceni a motat se okolo toho, jako kocka okolo horke kase je neproduktivni. Prave takove blogy jsou sympaticke tim, ze se s tim bloger nemazli. Neznam Zavadila, ale on asi o nem vi dost. To mi staci na souhlas. Souhlas s jeho vyjadrovanim. Co je, to je. S tim se musi ti "slusni" kritici smirit. Jinak by to bylo jen mlada pani sem, mlady pane tam...je treba nekdy trefit primo mezi oci. to je muj nazor.

3 2
možnosti
Foto

Pane Krejčí, co byste na to řekl, kdyby takto někdo psal o Vás?

Bylo by Vám to sympatické?

A najděte si diskusi, kde se do vzhledu pana Bárty navezl nějaký diskutér, jak byl hned umravněný, že urážky jeho vzhledu jsou ubohé. A to urážka pana Bárty zdaleka nedosahovala urážek na adresu pana Zavadila.

0 0
možnosti
Foto

P81e48t32r 90J80o32h70a73n

20. 8. 2013 0:54

pane Bárto, četl jsem zatím jen dva Vaše články. Naprosto rozumím Vašemu znechucení, ale Vy svými postoji v podstatě ctíte pravicové ideály.

Já osobně jsem byl též voličem středolevé části spektra, ale po zkušenostech s rozhazovačností a korytářstvím levice a odborů jsem velmi přehodnotil své postoje ke stranám a pouhým proklamacím, kterým říkají program strany.

Jsem též zdravotně postižen, po operaci, ČID mi po roce odebrali, ale faktem je, že mi to spíše pomohlo v seberealizaci. Nenechávám nic náhodě a nečekám od nikoho, že mi bude plnit mé "nároky".

V každém případě mi nepřipadáte jako člověk s levicovým smýšlením. Docela by mne zajímalo, proč byste nevolii pravicovou stranu (název nepotřebuji)?

3 0
možnosti
KS

Na tu neparlamentní stranu, co chce pan Bárta volit, jsem fakt zvědavý. Ale možná má informace o tom, že jeho idol Kalousek se opět před volbami chystá založit novou stranu se starými tvářemi. :-)

0 0
možnosti
KV

K49a68r75e38l 44V16a98l27i92š

19. 8. 2013 23:38

Naprosto přiléhavé, jenom jsem zvědav, co kladného najdete na dnešní politice. 8-o

1 0
možnosti
JH

J43a72n 49H30l93e60d10í27k

19. 8. 2013 23:08

děkuji autorovi, jeho charakteristika jmenovaných fantomů socialistického blahobytu je velmi přiléhavá, naprosto pravdivá, no,  prostě bezvadně sedí.---- Tyto lidi obdivovat a hájit je nadlidský výkon smrdící fanatizmem.

5 0
možnosti
OK

Kromě té "opičí tváře", což bylo zbytečné, dobré ! a pravdivé !

5 0
možnosti
HM

taťka  odborář  prý je apolitický a do politiky nikdy nepůjdu....tvrdil Zavadil ...lhal , lže a lhát nepřestane ..

karma R^

9 2
možnosti
KS

Nějak nechápu, proč je článek publikovaný v 9:16 zařazený do podvečerního výběru. Nemluvě o duševním průjmu, který pan Bárta opět předvedl ... ;-)

6 9
možnosti
ZB

Pane Součku, příště se musíte za mě přimluvit, aby byl můj článek zařazen do výběru dřív;-)

6 0
možnosti