Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vyznamenání pro generála Pavla od Foldyny a Klause ml.

Už jen protesty,špína a ubohosti z úst názorových dvojčat Foldyny a Klause ml. jsou vyznamenáním pro generála Pavla. "Upřímně nevím,jaké hrdinství předvedl generál Pavel kromě toho,že byl v KSČ". To může říci jenom ubožák....

Tím ubožákem je " opravdový pravičák" Klaus ml. Tak já ho rád poučím. Píše se rok 1993 a major Pavel jako velitel výsadkové praporu ve skutečné válce, toho času v Jugoslávii, zachránil v čele skupiny dobrovolníků v riskantní akci  z problematické situace skupinu 53 francouzských vojáků. Za to si získal respekt a uznání Francie v podobě Řádu čestné legie. Tak pokračovala už započatá úspěšná vojenská kariera bývalého náčelníka generálního štábu České armády armádního generála Pavla. Svou vojenskou kariéru završil v letech 2015-2018 jako předseda vojenského výboru NATO, jako první voják z bývalých zemích Varšavské smlouvy.

Takových lidí bychom si měli vážit, stejně jak si jich váží naši spojenci. Generál Pavel obdržel za svou práci v NATO nejvyšší americké vojenské vyznamenání - Komandér Záslužné legie. Ted je na řadě Česko, aby ocenilo práci svého nejúspěšnějšího vojáka novodobé české historie.

To co se děje kolem návrhu vyznamenat tohoto skutečného vojáka jen ukazuje na morální bídu a ubohost ve které se nachází současná česká politika. V čem je problém? Generál Pavel totiž v minulosti několikrát ukázal na Rusko a jeho dezinformační kampan proti nám i našim spojencům, jako na nebezpečí. To se ovšem nelíbí různým proruským poskokům, prezidentem počínaje a vítačem proruských agitátorů Nočním vlkem Foldynou konče. Ted se k nim nepřekvapivě přiřadil i Klaus ml. se svým ubohým plivancem.na generálovu uniformu.

Každý máme nějaké politické preference, něco by je ovšem mělo přesahovat.Respekt a uznání k lidem co v životě něco dokázali. K nim generál Pavel bezesporu patří, začínal bez protekce od píky,má za sebou nasazení v bojových akcích ve kterých prokázal svou statečnost a během dlouhé kariery postoupil až na nejvyšší místo. Toho bude urážet prezidentský protekční synáček,který díky papá usedl krátce po ukončení školy do ředitelského křesla soukromé školy vlastněné majitelem,kterému papá pomohl zbohatnout a vydržel tam dřepět v klídku sedmnáct let dokud nebyl vyhozen?

Klaus ml. chce normální svět. V tom jeho normálním světě je normální, že si taková protekční veš jako on bude otírat hubu o chlapa, který prošel válkou a zachránil lidské životy. O chlapa,který si svou karieru vybudoval od nuly a dotáhl to až tam, kde ještě předním nikdo nejen z českých vojáků nebyl...?

To je opravdu normální špinit spolu s ruským agitátorem levičákem Foldynou, komunisty a trapasáky od Okamury uniformu vojáka České armády, který si získal respekt i uznání u našich spojenců, vzorně reprezentoval svou vlast a vydávat to za "vlastenectví" a "konzervativní pravici".....?

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 21.6.2019 5:16 | karma článku: 29,20 | přečteno: 852x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Chanov - 93 % pro Babiše

Tak zkušeně a moudře se volilo ve vyloučené romské lokalitě. Co na to říci? Zoufalá nevzdělanost a velmi snadná manipulovatelnost přes řetězové emaily. I takový lidé mají možnost rozhodovat a ukázat největší slabost demokracie.

16.1.2023 v 8:29 | Karma: 28,09 | Přečteno: 950x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Babiš vede?! Tak to zase zvedne důchody!

Sledujete volby, zeptal se venkovský děda. Ano. Odpověděl jsem. Sčítání je v polovině a vede Babiš před Pavlem. Děda byl spokojený a "moudře" řekl: "Tak to zase zvedne důchody. Voni sice říkaj, že narube dluhy. Ale to je jedno."

14.1.2023 v 16:43 | Karma: 23,93 | Přečteno: 669x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Hejtman Vondrák ( ANO) a primátor Ostravy Macura (ANO) budou volit Pavla. Proč?

Jsou to rebelové! Jiní křičí - jsou to zrádci! Proč to říkají veřejně?! Mohou si to na rozdíl od jiných dovolit. Jsou dost silní a nezávislí. Nemusí se Babiše bát a mohou říci co si opravdu myslí. A to veřejně. Proč ne Babiše?

11.1.2023 v 6:06 | Karma: 20,83 | Přečteno: 476x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Středula podpořil ( Nerudovou ?) Babiše.

Vítězem debaty na ČT se včera nakonec stal zbabělec, který se jí neúčastnil. A pak tu máme i jednoho "hrdinu". Odstoupení z voleb jsem včera čekal. Ovšem od někoho úplně jiného. Ten se mohl ukázat jako frajer. Šanci nevyužil.

9.1.2023 v 7:02 | Karma: 33,54 | Přečteno: 4873x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Děkujeme Ježíšku! Vytopený pokoj všem lidem dobré vůle.

Doba je vážná. Modlit se musí i ateisti a jsem rád, že síla naší modlitby zabrala. Na romantické vzdechy o bílých Vánocích není ta správná doba. Romantickými vzdechy složenky za plyn nezaplatíte a ani si jimi nezatopíte. Oteplení!

22.12.2022 v 6:21 | Karma: 14,42 | Přečteno: 306x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.