Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K diskusi: Tak tuze duchamorně, neúprosně vytrvale a monotónně si vrní vrtící se kolovrátek o lidské nenávistí. Slídění po jejích stopách už k uzoufání nudí. Ještěže není možné vyvolat ji pouhým soustředěným pátráním. Slíděním po ní. Ostatně balóny s americkým broukem po našem nebi nikdy nepluly, ač si to bolševici tolik přáli.

3 0
možnosti
PC

Po lidské nenávisti, zvláště patrné u některých blogerů a diskutujících, netřeba slídit, ta tu denně huláká jak pominutá.

0 0
možnosti
JF

Pan Babiš, a nejen on, se řídí zásadou "nikdo vám nedá tolik, kolik vám já slíbím!" Nic nového pod sluncem ... ;-)

4 0
možnosti
PC

Pane Bárto,

přiznám se, že už ty vaše nenávistné výplody nezvládám číst, jsou totiž stále o jednom a tomtéž a hlavně plné negativity. Bohatě mi proto stačí nadpis vašeho veledíla a je mi jasno.

Přesto se ale vyjádřím:

Kdybyste nebyl tak zaslepený a nenávistný a disponoval alespoň základní mírou rozhledu, slušnosti a lidské úrovně, musel byste vědět, že Babiš možná cílí na seniory, ale rozhodně ne výhradně na ně. Tak blbý není.

Zatímco Piráti nepokrytě cílí hlavně na nejmanipulovatelnější část populace - na nejmladší, zneužívajíce přitom jejich nedostatečných zkušeností a s tím spojené jisté naivity. To mi připadá daleko podlejší a nebezpečnější nežli cílení na kteroukoliv jinou skupinu populace. Hitler také moc dobře věděl, proč měl v hledáčku také především ty nejmladší - už od jejich dětského věku.

Senioři už mají leccos za sebou, disponují mnoha zkušenostmi a skutečně je jen málo takových, kteří naletí na sladké řeči a prázdná slova - kohokoliv!

Troufám si tvrdit, že vaše neustálé navážení se do starších lidí vyplývá patrně z toho, že na rozdíl ode mne (a mnoha dalších, kteří tu rozumně reagují) žijete v bublině právě takových, které kritizujete.

P.S. Jsem senior, krátce v důchodu. Babiše jsem nikdy nevolil a volit nebudu.

12 1
možnosti
Foto

Kdyby jste nečetl jenom nadpis tak by jste věděl,že blog je o kritice předvolebního spotů kde Babiš straší důchodce hromadou lži.Jaky máte názor na tento spot?

4 3
možnosti

Slovo "geront" má dnes poněkud pejorativní význam. Radši bych zůstal u názvu senior. Jinak souhlasím s tím, že Babišovo pojetí předvolební agitky je velmi primitivní a oslovující tedy hlavně primitivy.:-)

8 0
možnosti
Foto

Tak. Nakonec, je i zde dosti vidno, koho vskutku oslovil;-)

2 0
možnosti
Foto

Ten předvolební šot Andreje Babiše je opravdu ubohou primitivní prasárnou.

Bydlím na venkově a bohužel mnoho zdejších seniorů opravdu Babišovi věří, i když říká každou chvíli něco jiného. Tito lidé uvažují prvoplánově a neustále opakují: "Kalousek nám zvýšil důchody o padesát korun, Babiš o osmset." Slyšel jsem názor: "Kašlu na to, že za dvacel let nebude na důchody, já chci mít pěkný důchod teď." A tito lidé nejspíše zaberou i na tento primitivní spot.

8 2
možnosti
ND

Já se jim na jednu stranu nedivim, pane Krausi, poválečné generaci bylo stále zdůrazňováno, že má budovat šťastné zítřky, po velkém třesku zase, že si musí utáhnout opasky a pracovat pro ty naše děti, aby se měly lépe, jedině tak předeženeme Rakousko, a následně se provedla další velká loupež majetku...

takže mi řekněte kdy ty lidi mohli žít "teď"? A co chce ta aktivní generace po starejch? Neodevzdala jim ta stará generace dost?

A stejně ty peníze zase většinou putují dětem a vnoučatům...

4 0
možnosti
MM

Pane Bárto,

a co když Vám napíšu : Babiše nesnáším, neočekávám od něj, že bude chránit můj důchod, ANO volit nebudu.

V produktivním věku jsem, abych uživil rodinu se třemi dětmi, jsem často musel mít dvě zaměstnání. Dnes jsem rád, když dostanu vyšší důchod a jako oběť šmejdů se necítím.

12 0
možnosti
IB

sama patřím mezi pracující předdůchodové geronty a věřím tomu, že je nás dost velká skupina lidí, kteří Babišovy lži vidíme a rozhodně od nás hlas nedostane. Mimochodem, od členů mé nejbližší rodiny nedostane AB ani jeden hlas.

10 0
možnosti
LB

Ve svém okolí neznám vůbec nikoho, kdo by AB chtěl volit, a v naší početné rodině také nedostane ani jeden hlas.

3 0
možnosti
JK

Moc dobře napsáno.R^

1 0
možnosti
MB

Když člověk pohlédne zpětně. Zjistí, že to všechno tady již bylo! Pohyb po spirále, skutečně existuje. Vše se vzdaluje, aby se přiblížilo. Pak přijde naše doba - doba voliče. Tak komu to teda hodit ? Pak se asi bude hodit :

Poznání, že to všichni mysleli dobře! A to dobře, dopadlo blbě. Lidem se sice cosi přilepšilo. Důvodem, není politik, je to všeobecným vývojem. Vlivem vědy, techniky, zdravotnictví. K tomu práce, úsilí reálných dříčů - lidí, firem! Konstanta setrvala, slibovač se má výrazně lépe. Co s tím?

Každý člověk, se tedy opře sám o sebe. O zkušenosti, výchovu - tradice. O to vypozorované. Jedni spatří své předky na kolenou - další zase horlivě napřímené! Já tam vidím svého dědka, otce. Další poctivé a robotné lidi. Dnes tam vidím už i sebe. Jak zápasím s byro nesmysly a překážkami, OSVČ ...

Já počítám s tím, že každá vláda mi pomůže. Pro sebe. Je to logické, říká ji to i "Zákon o rodině"= Starej se a rozhojňuj! To, co ovšem předvádí soudruh Bureš se svou klakou - Za přihlížení bodrého Miloše. ANO, pak říkám - Proboha už NE! :-)

6 0
možnosti
Foto

volič byl vždy i cosi jako výrobní nástroj, i prostředek. Se zárukou i bez záruky. A najdou se i tací, co je dělí na použitelné a na zmetky. A co se zmetkem. Nejlépe do šrotu. Nakonec i každý politik je také i volič. Ovšem vždy sebe, tedy coby politika;-)

2 0
možnosti