Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jan_libich

7. 7. 2012 0:20
Můj osobní názor je, že u nás je nyní situace taková:

Kmotři (zbohatlíci vlastníci miliardy Kč ať už legálně nabité - velmi nepravděpodobné, či spíše nelegálně nabitý) a kompletně ovlivňují chod státu a podílí se na moci. Vláda jako moc výkonná je tak jen marionetím divadlem pro lidi, které poslouchá dané kmotry, soudy jsou plně v politické moci, stejně tak státní zástupci, aspoň většina, státní aparát je velmi korupční prostředí a jsou podnikání, kde to bez korupce vůbec nejde provozovat. K tomu policie, armáda atd., skoro darmo mluvit a naše VŠ už jsou z velké části taky prohnilé a tituly tu nosí lidé jen za peníze. Média je velmi tendenční a nezávislá v zásadě téměř neexistují, na většině z nich je cenzura. Takový je můj pohled, nikomu ho nenutím ani nevnucuji, ale myslím si, že pan Škárka, ač zjevně často lže, je mezi těmi sedmilháři okolo, ještě nejblíže skutečnosti.!!

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

17. 6. 2012 11:50
Režim kriminalizuje politické odpůrce

a ti občany vyzývají k aktivnímu odporu. Je na tom něco nepochopitelného ? Není pane Bárto, opravdu není !

0 0
možnosti
PS

edan

17. 6. 2012 12:54
Re: Režim kriminalizuje politické odpůrce

A Vy se strýčku zastáváte podle Vás nespravedlivě kriminalizovaného poslance Škárky, původně člena ODS, známého svým sociálním cítěním které shrnul slovy: „Do tramvaje nastoupím opravdu jenom tehdy, když není zbytí, protože špinavé sedačky, upatlaná madla, ukrajinští dělníci ve špinavých montérkách, kteří se na mě lepí ze všech stran, a smradlaví spící bezdomovci nejsou pro mě lákadla ve prospěch městské dopravy." Jistě máte pochopení pro dalšího z "neprávem kriminalizovaných" poslance Kotta, který se propil až k levicovému světovému názoru.

2 0
možnosti
PS

edan

17. 6. 2012 10:31
Není větší nesmysl

než když k občanským nepokojům a "stavění barikád" vyzývají naši volení zástupci, tedy jediní z nás, kteří mohou na současném neutěšeném stavu něco změnit. A samozřejmě maximální ironií je, když to činí právě ti, kteří sami mají vážné problémy se zákonem. Jakkoliv nemám důvěru v odborářské bosse, a vyhražuji si, aby se pokoušeli vystupovat jako i mí zástupci, nemohu jim upřít jakous takous legitimitu v organizování protestních akcí. Tím ovšem nemám na mysli pokusy o zasahování do politiky. Poslanci se ale mají snažit o nápravu chyb v parlamentu a ne "na barikádách".

3 0
možnosti
B

bofums

17. 6. 2012 10:55
Re: Není větší nesmysl

Edane, zdravím a jsem  spolu s Vámi / v duchu/ na správné straně " barikády". Už vidím, jak se na

nás pod vedením zmíněných poslaneckých individuí řítí banda " revolucionářů", kteří by chtěli mít

materiální úroveň jako Vůdce Rath. Morálně budou tak stejní! Co myslíte, budou mít šanci?

1 0
možnosti
VH

2cvlad

17. 6. 2012 10:21
Souhlas.

R^

2 0
možnosti
C

Camino.

17. 6. 2012 17:06
Re: Souhlas.

:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.