Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdy mne překvapuje, že prdiskutéři ještě nevyrukovali se sdělením, že Kalousek novorozeňata nejen zabíjí, ale i peče a žere.

7 0
možnosti
Foto

ale za minulého režimy by dost možná ty děti mohly žít. Byly vypláceny plošné dětské přídavky, které např. při třech dětech dosahovaly téměř poloviny čisté průměrné mzdy. Občané měli garantovánu práci a tím také pravidelný příjem, nebyly zde herny, lichvářské půjčky a podvodní exekutoři.

1 10
možnosti
JF

J51a21n 40F28r87o29l68í11k

21. 7. 2013 12:21

To jste úplně vedle. Ta rodina měla příjem (32 tis.) a přídavky na děti jistě dostávala. Pravda, Česká spořitelna s.p. nositel řádu práce by jim půjčila jen velmi omezený obnos na konkrétní účel a jinou banku by zde nenašli. ;-) Jinak za tohoto režimu jsou k dispozici baby boxy a není třeba vraždit.

6 0
možnosti
Foto

Pan Kalousek je typický sociální inženýr i když rétoricky se řadí k pomyslné pravici.  Bohužel pravice s opravdovým pravicovým způsobem vládnutí u nás neexistuje.  I on zná  jediný recept a tím je neustávající reformní činnost, opravování, vylepšování a regulování. Prakticky jediným výchozím bodem je tvrzení, že na existující problémy je potřeba nacházet ad hoc řešení, aniž by bylo dopředu naznačeno, v jakém směru budou (nebo nebudou) taková řešení ležet. Po ideové stránce je toto nepochybně dosti ploché a lidem hledajícím nějaké pevné zásady nebo bouřlivějším revolucionářům nemá moc co nabídnout. Přitažlivější je takové přesvědčení pro lidi, kteří sami sebe chtějí pokládat za nezaujaté, vůči všem ideologiím skeptické a životem poučené.

     Kámen úrazu ovšem nastává tehdy, když mají tito lidé na nějakém konkrétním problému, který společnost trápí, provést jeho analýzu a navrhnout nějaká praktická řešení. Jednak často postrádají potřebné analytické znalosti (což si sami neuvědomují) a nemají ani žádné zásady, kterými by se řídili. Téměř vždy tedy podlehnou určitým obecně rozšířeným omylům a jako jediné praktické řešení budou vidět nějakou státní intervenci, která omezí svobodu, způsobí řadu dalších nepředvídaných problémů a kumulativní dopad těchto intervencí nás posune zase blíže k socialismu.

0 0
možnosti
MK

To na novinkách odkud tak rád čerpá pan Petřík jsou diskuse ještě zábavnější. Tam se snad schází celá kominterna

10 0
možnosti
JP

Kalousek asi nepřímo může za nějaké životy, i když se k tomu nechce znát. Ale v tomto případě je z obliga.

1 3
možnosti
VS

Prosil bych velice slušně, alespoň o jeden příklad, kdy Kalousek nepřímo někoho zabil !  A nebo jste byl včera taky v nějaké pivnici ?

6 0
možnosti
FV

A s tímhle materiálem demokracie nemůže fungovat, protože nakonec sežere sama sebe ...

1 0
možnosti
Foto

... a stejně za všechno může Kalousek.

A cyklisti!!!

7 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.