Volby. ČSSD? Venezuela? V Praze ? Minimálně 6 %....!?

To myslí ten zmatený lhář ve vyšisované červené mikině vážně? Nebo si opravdu myslí, že takové bláboly mimo realitu zvednou jeho straně volební preference? Je to snad nějaká úchylná nutkavá potřeba dělat ze sebe veřejně blázna?

Z pohledu Hamáčka nasadí v Praze ČSSD ten největší kalibr, který zachrání volby. Není to nikdo jiný než jeho hlavní spojenec ve straně - ministryně Maláčová. Co to proboha může být za stranu, kde má někdo takový tak silné postavení? Co je to za stranu, kde je její předseda tak zcela mimo realitu?

Tak ne, že by byl takový první. Kde je dnes Robejšek a jeho Realisté s realistickým odhadem 20 %? Kde je Klaus junior s Trikolorou pro kterou neměl být problém 12%? No víte kde....

Popřejme tedy štastnou cestu na toto místo i ČSSD. Nakonec je úplně jedno kdo bude lídrem ČSSD v Praze. Petříček, který by lépe oslovil pražské městské liberální voliče by to stejně nevytrhl. Ovšem Venezuela? ČSSD bojuje o přežití a bude potřebovat každý hlas.

Výsledek bude v Praze ještě zoufalejší než minulých 1,7%. Podobné to bude i v dalších větších městech. Pokud socany nepodrží "zkušení a moudří" venkované bude muset lhář ve vyšisované červené mikině poprvé v životě začít pracovat. A nejen on bude mít problém. Na oranžovou chobotnici je přisátých spousta lidí rozlezlých po různých funkcích ve státní správě. Venezuela bude bojovat i za koryto svého manžela - náměstka ministra na zahraničí....

Zoufalé vnitrostranické čistky či nasazení do boje "zkušených socanů", tedy politických mrtvol exministra Urbana či ulhaného Haška k volebnímu úspěchu jistě nepovedou. Oranžový Titanik už dlouho nabírá vodu a na palubě se už brzy začnou rvát o záchranné čluny. Moc plavby schopných jich už tam  nebude. Dovoze jeden z nich Hamáčka do trafiky velvyslance v Kanadě?

 

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 17.5.2021 7:43 | karma článku: 28,74 | přečteno: 709x