Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně by účast na nějakém fotbale taky nevadila, kdyby mě pustili na výstavu.

0 0
možnosti

Tzv. VIP osobnosti měly odjakživa (a budou mít i nadále) určitá privilegia. Vždy mají ta nejlepší místa, vždy je pro ně určen extra salónek, nebo vyhrazený prostor, aby nepřišly do styku s obyčejným "plebsem". Pokud byla na zápas udělena výjimka a byl povolen omezený počet diváků, bylo by s podivem, kdyby se nedostalo i na "VIPáky". To mi nijak žíly nerve. Svou účast měl akorát zvážit ten, který už jednou kázal vodu a pil víno, tedy Prymula.

0 0
možnosti

Taky mi to nerve žíly, konec konců bylo celé legální.

Jenom ... si myslím, že by jakýkoliv aktivní politik měl dobře zvážit, jestli tam půjde. Ne všechno, co je legální, je taky morální.

0 0
možnosti
Foto

"Co tedy v dnešní citlivé a rozbouřené době čekali?"

V čem je dnešní doba citlivější a rozbouřenější než jiné. Kdy nebyla,

Co takhle v éře demonstrací MCH, kdy se chvěla před nimi vláda, parlament i opozice? A zazněly na nich i hlasy pro revoltu?

Hypoteticky je možné uvažovat, že nám ty demonstrace tu pandémii roznesly.

0 0
možnosti
Foto

Článek dobrý, jen to "by jste" ke konci bije do očí. Karma udělena.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem to trošku "opravil"....

0 0
možnosti

Pokud to byla ciste nejaka jednorázová VIP tribuna tak to Primula Rv Babis R^ ...pokud by byla pravidelna v ramci běžných opatreni tak to by bylo celkem ok ...

0 0
možnosti

Taky si to vyhodnotím. Jsem zdravý, nic mi není, tak nebudu dodržovat nařízení. Napadlo by někoho před rokem, že na to, aby prokázal, že je zdravý, musí mít lejstro? Vždy to bylo opačně. Kam jsme to dospěli...

0 0
možnosti

Pan Tvrdík a pan Novotný, čas který jste vynaložil psaním o nich v tomto blogu je tím nejhůře vynaloženým....

0 0
možnosti

J83a55n 78R27á48ž

19. 2. 2021 18:54

Že VIP fanoušci jsou překvapeni velmi negativní odezvou veřejnosti na jejich přítomnost na tribuně, není nic neobvyklého. Žijí totiž v názorové bublině pražského mainstreamu a nevnímají fakt, že běžní lidé už mění svoje názory pod vlivem neoddiskutovatelných skutečností, se kterými se dnes a denně setkávají. Pozoruji to i ve svém okolí, že frustrace lidí otrávaných a už skutečně unavených z toho, že se situace u nás nemění, se začíná přesměrovávat z nadávání na vládu na ty veřejné činitele, kteří prevenci ignorují. Možná jsou Prymula, Skopeček, Dvořák či Vondra v některých očích hrdinové, a byli by hrdinové u poměrné velké množiny národa ještě možná před měsícem, ale už nejsou. Jestli si to neuvědomí zavčas, odnesou to při volbách.

PS. V Portugalsku byla situace na přelomu roku ještě daleko horší, než u nás, ale pak lidé, i pod vlivem změny informační politiky vlády většinově pochopili, že své chování musí změnit. Začali daleko více dbát na prevenci a začali veřejně vystupovat proti těm , kdo prevenci ingorují . Polde informace našeho velvyslance se tam situace v průběhu února zásadně mění. Nemocniční lůžka s kovidovými pacienty se uvolňují a počet mrtvých se zmenšuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.