Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Problém zmíněné menšiny je v tom, že ta místa rychle vybydlují a tudíž se stále někde stěhují, takže najít klidné a bezpečné místo i do budoucna je velmi těžké - stále dostávají nové byty s radiátory vhodnými do sběrny, s dřevěnými okny na podpal, nevytrhanými měděnými dráty a dosud uklizenými chodbami.

Prostě stále máme dvojí metr. Když gádžo otluče smalt v dřezu, má skvrnu na malbě stěn či rozbitý vypínač, tak to vše při stěhování zaplatí. Nedotknutelní (to není narážka na kasty v Indii) dostanou nový byt i bez doplacení nájmu, vody či spotřebované energie (snad ne vždy, ale působí to tak, stačí jim jen "vybydlet" ten starý byt a pak si povat nějakou tu agenturu pro integraci a ukázat jim, v čem je gádžové nutí bydlet).

2 0
možnosti
LS

Nakoupit zbrane a naucit se strilet ....dopoky se  ta rychle rodici se  pakaz  nevystrili ,nebude   klid nikdy opakuji NIKDY.Prestehovat se na jine misto neni reseni ,protoze driv nebo pozdeji se prirozenou migraci dostanou i tam ,kde momentalne nejsou  {{ Poznamka pro min chapave : mam samosebou na mysli premnozene stavy divokych kraliku v Australii ...nic nepomaha ,zkouseli je travit ,staveji ochrane ploty,pokouseli plosne sterilizovat samice  ,to se zas ozvali aktiviste s rad ochrancu  " prirody" ze je to nehumani . Tak nevim jak to ti Australane nakonec vyresi .Asi az cas ukaze  ;-)

1 0
možnosti
Foto

Smutna a tragicka pravda. Buh pomahej vsem slusnym lidem!

1 0
možnosti
LC

Nevím, jak si představujete ten mazec, ale já bych místo věčného žvanění o neexistenci jednoduchých řešení přivítal rychlá a účinná opatření.

1 0
možnosti
LC

To je reakce na paní Ešnerovou, nevím proč to odskočilo nahoru.

0 0
možnosti
TH

Jak jste správně poznamenal, oni jsou nedotknutelní, protože jsou menšina. Dáte cikánovi pár facek a jste rasista. On dá pár facek vám a jste rasista zase vy. Útěk je jen dočasným řešením, protože až cikáni danou lokalitu komplet vybydlí, posunou se jinam. Tedy pokud jim to vláda za naše peníze znovu neopraví.

13 0
možnosti
MR

A já utíkat a stěhovat se nebudu,nebudu a nebudu.Radši si pořídím něco na obranu...........třeba samoopalovací krém..........;-)

2 0
možnosti
PK

Opravte si Jarov na Janov. Že by také na pražském Jarově?

0 0
možnosti
ZB

Děkuji za upozornění, opravuji.

0 0
možnosti
JE

... a jestli to takhle půjde dál, čím dál víc lidí se bude přimykat k extrémistům a slibovačům rychlého a jednoduchého řešení...  a to pak bude mazec!!

11 0
možnosti
IM

I65v23o 52M52i46l86d14a

25. 7. 2013 8:47

prosím opravte, či doplňte, ve svém článku, že ty obušky a slzný plyn není myšlen pro naši milou menšinu...

4 0
možnosti
ZB

Stalo se, můj původní a  nepřesný závěr článku někoho mohl skutečně svést k názoru, jak se naší milé menšině nespravedlivě  " ubližuje "...

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.