Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J71i68ř87í 89K24i46n66d68l

23. 12. 2013 21:20

Pane Bárto,  korupce není trestným činem. Není uvedena jako samostatný trestný čin a ani přečin.

0 0
možnosti
ZB

Tak to je dobře.Všechny ty řeči politiků o boji proti korupci jsou tedy zbytečné...

0 0
možnosti
JN

Pane kolego Bárto, bylo skutečně od těch policistů nehorázné a sprosté, že paní Nagyovou, která v práci dřela za směšný peníz jako kůň, ani nenechali vyspat. Divím se, že proti tomuto jejich jednání advokát Lžičař ještě nepodal žalobu :-)

Co mě však pobavilo úplně nejvíc, bylo to, že jste mě v článku označil za nadšeného Okamurovce (přes svou skromnost se totiž domnívám, že tím nadšeným autorem, který napsal oslavný článek na pana Šlachtu, jsem byl míněn já:-)

1 1
možnosti
ZB

Pane kolego, nemusíte být tak skromný, reagoval jsem opravdu na Váš oslavný článek.To označení za nadšeného okamurovce je také reakce na jiný Váš blog.Chtít Tomiův Úsvit do vlády může jen naivní blázen či nadšený okamurovec.U Vás jsem zvolil tu relativně slušnější možnost...;-)Já vím, není to tak jednoduché.Přeji Vám hezké svátky.

0 0
možnosti
Foto

smajlíci nefungují, takže slovy - palec nahoru a karma

1 0
možnosti
MD

Lid nechce odhalovat korupci. Lid by se zajiste spokojil se stavem, kdy neni a mohl se venovat treba svym detem, sportu, umeni, sexu. Ale to je na pochopeni nejspis prilis.

0 0
možnosti
ZB

V každém státu je korupce, zločin...Někde  více, někde méně.Idealní  společnost  neexistuje a nebude taková nikdy ani u nás.Bohužel:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.