USA - 200 000 mrtvých? Na místo plných kostelů, plné márnice....

Slíbené velké vítězství Donalda nad koronavirem do Velikonoc se nekoná. Do 200 000 mrtvých velmi dobrá práce, proč se hned nepochválit ? Takový úspěch. Slib hlučného klauna  se opět nesplnil. Do Velikonoc nebudou kostely plné lidí.

A pokud ano, budou tam čekat v rakvích na svou poslední cestu. V bagatelizování problému a ignorantství amerického prezidenta překonal už jen jeho běloruský kolega Lukašenko. Ani zde tedy není Amerika na prvním místě.

USA naprosto nepochopitelně a trestuhodně promeškaly čas na přípravu a zavedení přísnějších opatření. Na místo toho krmil Donald své fanoušky nesmyslnými radami,žvásty a sliby. Nyní musí všichni za jeho populistické bláboly tvrdě zaplatit, odhady obětí se pohybují od 100 000 - 240 000.a jak to tak vypadá Amerika bude na prvním místě, v počtu obětí....

Pokud si někdo myslí, že populismus není nebezpečný a prázdní mluvkové - ignoranti se siláckými gesty to budou dělat lépe než ostatní, tak tady má důkaz. Bude stačit...?

Pro mnoho lidí asi ne. Amerika je i v něčem jiném na prvním místě. V počtu lidí, kteří věří tomu, že země je placatá, Pokud je i velká část voličů ignoranty, možná budou věřit i tomu, jak se jejich Donald bude nad hromadou rakví chválit jak "zachránil" Ameriku. Blíží se volby a fanoušci budou chtít opět slyšet velká slova doprovázená teatrálními gesty.

Co na tom, že to jsou lži převlečené za "alternativní pravdy" nebo přihlouplé konspirační teorie.....

 

 

 

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 2.4.2020 7:32 | karma článku: 15,35 | přečteno: 514x