Ukrajinec pobodal dva lidi - určitě to byl muslim

Tak záhada je objasněna. Po včerejším mlčení o identitě pachatele policie doplnila informace a mnohým přinesla zklamání. Z cizince a mladíka se vyklubal mladý Ukrajinec. Nikdo se nikomu nesnažil zatajit informace.

Jistě sledujete pod každou informací o trestném činu nový zajímavý fenomén. Dost velká skupina lidí má při nedostatku informací hned jasno. "Někdo" jim chce něco tajit a čtenáři mezi řádky si hned k výrazům cizinec nebo mladík dosazují nelegální migrant a zcela určitě muslim. V diskuzích se začne hned nadávat na ty tajemné zatajovače, nelegální migranty, EU a především na ty "muslimská zvířata", která se neštítí ničeho.Přesně tak to bylo u včerejší první informace, kdy policie informovala o vážně pobodaných dvou lidech u stanice metra. Vypadalo to opravdu nadějně,za pachatele byl označen 18 ti letý cizinec.

V mnoha případech v poslední doby se podezření na muslima nepotvrdilo a zvlášt v Česku je to dost zoufalé obvinění.Celkem by mě zajímalo zda ti všichni "vlastenci", kteří svým údajně zdravým rozumem hned mají jasno "určitě to byl muslim" mají nějakou sebereflexi. Cítí se po doplnění dalších informací, které vyvrací jejich zdravorozumářské teorie tito konspirační teoretici alespoň trochu hloupě a trapně? Asi ne...

 

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/metro-luka-utocnik-soud-poslal-do-vazby-policie.A190826_144614_praha-zpravy_rsr

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 26.8.2019 15:58 | karma článku: 17,12 | přečteno: 950x