Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J15a19n 78K43l55á24s12e87k

6. 9. 2020 22:57

Zeman a Churchill;-D Po zvolení Trumpa prezidentem ho v blahopřejném dopise zase ujišťoval, že on bývá nazýván českým Donaldem Trumpem. A ani to mu nepomohlo, aby se dočkal pozvání do Bílého domu. Na Západě se s ním nikdo nebavil a tak mu nezbývá, než poklonkovat Voloďovi nebo Číňanům. Jinak je sám jako kůl v plotě stejně jako jeho jmenovec Miloš Jakeš.

4 0
možnosti
Foto

Je to tragické, protože před dvěma dny řekla paní Kuberová v odpoledních zprávách na ČT, že náš převzácný pan prezident praštil jejího manžela při návštěvě holí do hlavy. Což asi mělo být součástí snahy "přesvědčit" pana Kuberu, aby na Tchaj-wan nejezdil.

Pan Vystrčil bude nyní exemplárně vyhladověn, ale díky nepozvání na oběd bude aspoň ušetřen mlácení.

7 2
možnosti
KK

Paní Kuberová by měla především o té záležitosti informovat objektivně. Vzpomínám si, že pan Kubera o tom po setkání s prezidentem mluvil, nebylo to žádné mlácení, ale lehké ťuknutí z legrace. Pan Kubera se tomu smál a o celém setkání řekl, že bylo příjemné.

2 0
možnosti
Foto

On je problém, je-li to trest nebo spíš lidumilný čin. ;-D

9 0
možnosti
Foto

Zmizel mi příspěvek, který zde byl delší dobu. Mezi smazanými ho nemám, trest také nemám, autor ho také nesmazal. Zvláštní. A ještě zvláštnější je, že se to poslední dobou děje nějak často. :-)8-o

2 0
možnosti
OU
Foto

Trest č.2: Předseda Všečínského lidového shromáždění pozve pana Vystrčila na návštěvu spojenou s exkurzí mezi Ujgury.

0 0
možnosti
MK

Myslíte si, že Číňané opravdu chtějí vznik nezávislého Ujguristánu?

0 0
možnosti
DR

Mýlíte se. Pobavili totiž oba dva. Zeman tím klukovským uraženým nepozváním na oběd a Vystrčil zase tím svým blábolením o tchajwanci.

Podstatné je ovšem to, že ani jeden z nich netvoří zahraniční politiku, tu má v gesci vláda, takže si oba dva můžou tak podat ruku, to jejich tlachání je úplně nepodstatné.

2 7
možnosti
DR

Ještě doplňuji. Na toho třetího do party, když jsme u té zábavy, který tentokrát vyměnil multikáru za jakýsi dopisní nařizující výlev, před kterým se Čína zcela jistě totálně zhroutí a bude žádat o mír, jsem zapomněl.

2 0
možnosti
Foto

Co je zajímavé, prozatím se ho nikdo nezaptal, co v tom článku Peroutky vlastně tak kolísavého obsaženo?

0 3
možnosti
MK

Českého prezidenta už jsem neviděl ani nepamatuji. On ještě žije nebo to říkali v Hovorech ze záhrobí?

9 3
možnosti
JV

On ale nikomu nechybi a nikdo ho nepostrada. EU

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 0
možnosti
MB

Na Milošovi se mi líbí jeho zarputilost. "Senát je třeba vyhladovět" ! Tak již začal ! Melu pořád to své - Byly doby, kdy jsem se jej snažil brát vážně. Vážně - nejde to. Pan Zeman je i symbolická postava destrukce - Levou rukou drží svou hůlku a ukazuje Sobotkovi směr - Ven ! Ten vede - doleva. Zlomená ruka pravá, nehraje roli. Léčí se dobře, nicméně Miloš ji k ničemu nepotřebuje. Mezi známými mu říkáme - Levák Bob ! Jeden z největších zločinců Springfieldu. Byl pomocníkem Šášy Krustyho v Krustyho show .., .

Kdybych přišel domů a sdělil, že k Zemanům nemohu jít na oběd - otec by mi pravil - "Synu, vítej mezi slušné lidi" ! Já tě varoval již dávno - Chlapec špatné pověsti, se špatnými kamarády, soudní recidivista. Jen tak dále, dále - od Hradu dále. Jdu si pustit Spirituál kvintet ! = Jednou budem dál, jednou budem dál, F E7 Ami D G D7 G G7 jednou budem dál, já vím... :-)

13 2
možnosti
Foto

;-DR^ máte recht, pane Bučku, od takových kamarádů raději dál :-)

11 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.