Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas, i když toho dědu jste si mohl odpustit. Stačilo napsat pan Josef B.

0 0
možnosti
Foto

Trapné blamáži se dokázal vyhnout šéf odborů Josef Středula. Ten tvrdil, že má nasbíraný požadovaný počet podpisů občanů, ale na poslední chvíli scháněl podpisy v Senátu. Získal podpisy 11 senátorů z různých klubů - 2 měly být dokonce od senátorů za ANO. Na ministerstvo vnitra pak odnesl oněch 11 podpisů senátorů. Ukázal sice nějaké krabice s podpisy občanů, ale na ministerstvo vnitra je neodevzdal - asi jim příliš nedůvěřoval.

2 0
možnosti
PC

Jestli je někdo trapný (+ ve vašem případě permanentně zahořklý, nenávistný a hrubý), tak jste to vy, autore blogu.

Nevím, co je v případě p. Vitáskové trapného na tom, že vyhodnotila své šance na post prezidentky ČR jako nedostatečné. Já v tom vidím spíše sebereflexi, která bohužel mnohým prezidentským kandidátům chybí. Ostatně ta je i vám zcela cizí.

14 11
možnosti
Foto

Zato vy jste zase chytrý jako rádio. Podle čeho vyhodnotila své šance? Podle průzkumů? To, že je bez šance, věděl skoro každý, kdo se jenom trochu zajímá o veřejné dění.

6 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 2
možnosti
JJ

Hle - konečně slušný blog od slušného člověka, plného pravdy a lásky.

5 0
možnosti
Foto

Pravdy tam jistě i najdete dost a lásku si nechávám pro svou rodinu....

2 0
možnosti
Foto

:-) Komparz?;-D On onen, dle Vás komparz, totiž poněkud ,,rozmělní" hlasy VOLIČŮ.,,Komparzisti" jsou spíše oni. Vč. autora;-)

3 0
možnosti
ZK

Pane Bárto, píšete ve velikým hněvu, už proto Vaše řádky musí bejt silně cinknutý. Mám pro to částečně pochopení, taky někdy po ránu mám blbou náladu. Já to zkouším rozchodit, možná je to lepší, než si dělat vostudu tady na netu. Ale když Vám to pomáhá.

9 6
možnosti
Foto

V hněvu? Já mám naopak pohodové ráno a trapné kousky nechtěných klanů jsou pouze k smíchu. Vy se nebavíte....;-D

3 0
možnosti
JK

Dobře napsáno. Teď už dědovi Josefovi nezbývá, než sednout na kolo, na tandem naložit bábu Mirku a vydat se směr Moskva podpořit svého boha Vladimira.

2 0
možnosti
Foto

Blog jsem nečetl, ale trapný jste vy a to hodně.

9 11
možnosti
Foto

To jste o dost přišel. Asi Vám ten nadpis stačil:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.