Teroristické Rusko vede brutální válku proti starým lidem a dětem.

Bezmoc a pocit neskutečného hnusu. To jsou moje pocity nad teroristickými útoky Ruska proti civilnímu obyvatelstvu po celém území Ukrajiny. Cílené útoky na energetické sítě splnily svůj cíl. Miliony lidí bez tepla, světla a vody. 

Začíná zima. Trpí staří lidé, nemocní a zranění v nemocnicích, děti i ty nejmenší. Ti nejslabší a nejvíce zranitelní. Kolik jich na takové strádání zemře? Barbarství a ubohost. Rusové sami sebe vyřadili z lidské civilizace a je jim to asi úplně jedno. Jsou na to asi ještě hrdí, nebo je to vůbec nezajímá.

Stejně tak to nezajímá všechny ty "strašně trpící obyvatele Česka", kteří kvůli ruské agresi a teroru tak "trpí" a mají svého "utrpení" plnou hubu. Co to je proti tomu co provádí ruský terorista na Ukrajině a co musí snášet její obyvatelé. Jak nicotné a bezvýznamné situace tady musíme řešit proti tomu my.

Sníženou teplotu vody v bazénech, méně vyrobeného umělého sněhu, energeticky šetrnější vánoční osvětlení a pro někoho nedostatečně vytopené byty či nacpané plné pupky....

To jsou naše starosti kvůli kterým neváhají různí místní "flastenci" a proruští užiteční idioti demonstrovat. Dezoláti a morální spodina českého národa, která jen hloupě řve, uráží a dehonestují české vlajky které drží v rukou. Je mi z těch lidí stejně hnusně jako z RuSSáků, kteří bez zábran terorizují celou Ukrajinu.

Z těch RuSSáků, kteří tímto způsobem bojují i proti nám. Jejich cíl je jednoduchý. Vyhnat do Evropy co nejvíc uprchlíků a tím ji co nejvíce destabilizovat. Dobře vědí, že spousta lidí zde má strach o svůj klídek a blahobyt. Svůj strach a obavy nakonec budou někteří z nich obracet nikoliv na brutálního agresora a teroristu, ale na jeho obětí které budou potřebovat naši pomoc. Už se to tak děje. Nejen bývalý popelář v čele jedné parlamentní strany, ale i jiní kteří cítí šanci budou hrát na ty nejnižší a nejodpornější lidské pudy.

Musíme dál pomáhat a to i přesto, že nám to působí problémy. Jsme přece Češi a skuteční vlastenci. Žijeme v té nejvíce bohaté a civilizované části světa.. Jsme především lidé a nikoliv ruské teroristické nelidské zrůdy útočící na staré lidi a děti.

Každý kdo se snaží ruský terorismus omlouvat, relativizovat či ho dokonce podporovat je z mého pohledu stejná morální zrůda jako ti kdo ho provádějí. 

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kyjev-bez-elektriny-nejhorsi-zima-zivota.A221121_093121_zahranicni_esed

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 22.11.2022 11:34 | karma článku: 26,18 | přečteno: 411x