Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Naštěstí to nezávisí na panu Bártovi.

2 0
možnosti
MN

to, ze tohle je celkem dost tezko pruchozi vi i Zeman... jen nema jinou moznost jak dotlacit nektere strany k tomu aby pristoupily na predcasne volby, ktere si preje vetsina spolecnosti. Proto se da rici o urednickem kabinetu, paklize jej Zeman navrhne, ze je onim vychodiskem z nouze...(zvane- trojkoalice neochotna se vzdat kresel)

1 0
možnosti
KB

Kéž by dotlačil. Získali bychom 3/4 roku. Jinak budeme muset s korupčnicí Peake a podobnými kreaturami vydržet ještě téměř rok.

2 0
možnosti
JS

Jak jste přišel na to, že si většina voličů přeje předčasné volby? Vy jste si dělal průzkum?

4 2
možnosti
ZB

Ne, jen jsem ho někde četl, je to stále dost omýlané téma...

2 2
možnosti
MD

Stale resite nasledky a tak mate na dlouho dopredu vystarano.

2 0
možnosti
AK

ČSSD a KSČM ne. Další vyjmenované také ne. Dobrá. Ale koho tedy chcete zvolit?

Kdo nás přestane okrádat, lhát nám a kašlat na nás?

Víte o takové straně?

2 0
možnosti
ZB

Ne.Žádná taková politická strana nemůže existovat, kdo chce přesvědčit voliče musí lhát...

0 1
možnosti
KS

Pane Bárto, nechci vám brát iluze, ale k tomu co jste napsal: čím dřív budou předčasné volby, tím bude naopak vítězství ČSSD a KSČM drtivější. Takže ve vašem případě bych se naopak modlil za to, aby byly volby co nejpozději ...;-)

3 0
možnosti
ZB

Možná máte pravdu, asi jsem moc optimista, který věří tomu, že vitězství KSČSSD bude v rozumné výši a zbude dost prostoru i pro ostatní...

0 3
možnosti
MK

M58i90l21a45n 93K79e17s37l

24. 6. 2013 10:33

Není toto ta nejjednodušší cesta ke standardní vládě?Prezident jmenuje premiéra a ten sestaví úřednickou vládu.Ta požádá o důvěru parlament.Parlament ji důvěru nevysloví a rozpustí se.Prezident vypíše volby.Vše záleží na tom zda dodrží slovo TOPka,která prohlásila,že bude hlasovat pro rozpuštění sněmovny v případě jmenování úřednické vlády.

4 1
možnosti
KS

V tomto nemáte tak úplně pravdu - pokud parlament vysloví nedůvěru, neznamená to hned rozpuštění sněmovny. Pak totiž má ještě druhý pokus prezident a třetí předseda PS.

4 0
možnosti