Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Mne dojímá ta slepá důvěra příznivců SPOZ. Oni si opravdu myslí, že bude proti korupci tvrdě vystupovat strana, ve které se vyskytují lidé jako např. Šlouf, Nejedlý, Zbytek?

1 0
možnosti
Foto

Frustrace je silný motiv. Zeman umí pracovat s nízkými emocemi. Však ho jeho populistická xenofobie a neohrožené lhaní dostalo na Hrad. SPOZ má prostě stejnou taktiku. Hrají na vše nízké, co je v lidech přítomno. A daří se jim... Frustrovaní lidé nechtějí  řešení, ale očekávají pomstu.

4 2
možnosti

Pokud někdo intepretuje heslo " zabírání  majetku  zlodějům " jako návod k vyvlastnění kapitalistů, tak lze k tomu pouze dodat: Potrefená husa se ozvala.

Alespoň jeden malý český kapitalista se tedy myslí, že je zlodějem.

Pozn. Vytloukání nadhodnoty nemá se zlodějnou nic společného, jde o výsledek dobrovolně uzavřeného konktraktu mezi dvěma subjekty v nerovném postavení, což ale náš právní řád umožňuje, tedy ani jedna strana se nemusí obávat, že by snad mohla být vláčena po soudech jako zloděj.

1 1
možnosti
DD

Pane Bárto, Vaše "častušky" mně vždy neomylně rozesmějí. Já Vám do slova a do písmene věřím, že jste to, co píšete ve svém profilu. Neustále o tom čtenáře svých blogů přesvědčujete, a to tak, že velmi. Ale pište takto dál, není nad to, když se autor ve svém dílku popisuje;-):-)

2 5
možnosti
ZB

Pane Dostálku, mně zase rozesmávají Vaše diskuzní příspěvky a to nejen pod mým blogem. Tak už to chodí, každého rozesměje něco jiného, všichni přece nemůžeme být stejní, chodit ve stejných uniformách, volit jen jednu stranu a milovat jen jednoho vůdce...

4 0
možnosti
PK

Já jsem si před 3 lety myslel, že korupci a klientelismu a vůbec českému bordelu zatne tipec John s "holkama v plavkách". Nevyšlo to, s SPOZ říkáte také ne, tak po pohřbu ODS zbývá jediná šance - Mirek s knížetem. I vy kujóne ...

3 1
možnosti
ZB

Kdo něco napíše proti SPOZ, nemusí být nutně volič TOP 09, tak jednoduché to opravdu není.Bývalý volič VV ? Jedna spasitelská populistická lekce stačila, nebo ne?;-)

3 0
možnosti
IH

Kdo těm vobyčejňákům dá potom práci, když se zatne kapitalistům tipec?

7 0
možnosti
HH

Trapná otázka. Slyšela jste někdy o družstvech a nebo jen prudíte?

1 9
možnosti
MW

Takhle jsem o tom vůbec nikdy nepřemýšlel! Do teď jsem nevěděl koho volit! Díky za návod!

1 0
možnosti
PH

Tohle je věc finančních úřadů a basta fidli.R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.