Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

a když se složíme na ty robotické ruce, jak dlouho vydrží..holčina roste, ty ruce ne...nechápejte to špatně, mě nevadí přispět, jen bych chtěla znát životnost těch rukou a vědět, kdy se budeme skládat na další...

1 0
možnosti
Foto

Tak jistě zajímavá poznámka O této technologii vlastně nic nevím a bude jistě zajímavé někde si zjistit jak to celé funguje a za jak dlouho se vše musí obnovovat Jistě to bude draha zalezitost a vůbec nevím kolik takto postižených dětí vůbec je.Zda jde o výjimečný případ či ne ...

0 0
možnosti
Foto

Cítím tu jistý rozpor když se v diskusi jistě správně říká, že by se mělo holčičce pomoci a hned se jedním dechem hledá viník, že se na to postižení nepřišlo na ultrazvuku - tedy, že tedy tahle holčíčka jaksi neměla žít...

0 1
možnosti
Foto

V diskuzi je takový názor pouze jeden a bez jakékoliv kladne podpory ostatních diskutujících....

0 0
možnosti
Foto

P27e26t13r 46B13u68r76i38a69n

13. 12. 2021 18:36

Jsem rád, že jste to sem napsal. Neumím posoudit, jakou částku si kuřák s alkoholikem předplatili, ale pokud nebudou finance na protézy pro holku bez rukou, je to špatně. I její rodiče už si něco předplatili.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
IB

Na očkování a hloupé příspěvky kašlu. Před chvílí jsem poslala na konto Lily 1000 Kč. Přidáte se?

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Blog tedy splnil to v co jsem doufal a také doufám, že zde na blogu nebudeme poslední kdo se ke sbírce přidá....

2 0
možnosti
PB

P37e92t18r 80B58u28r24i46a62n

13. 12. 2021 13:47

Kuřáci a pijani si svou libůstku celý život nadstandardně platí dopředu. A k tomu i průběžné pojištění. Jenže vážně onemocnět můžete jen na jednu věc a umřít taky na jednu. A to platí i pro ty "zodpovědné", kteří odvádějí peníze jen jednou.

Většina důchodců se před svou smrtí na něco léčí, a je jedno, zda je kuřák, či ne.

Je mýtus si myslet, že zatímco kuřák a pijan zatěžuje zdravotní systém pořád nějakými požadavky, tak nekuřák se zdravým životním stylem tiše umře a po nikom nic nechce. Zpravidla je tomu přesně naopak. Zhýralcovo tělo zkolabuje, zatřese se a umře "včas". Kdežto klaďák se zmítá ještě mnoho let a na jeho léčbu se vynaloží xkrát víc prostředků.

Kdyby stát odváděl férově ty statisíce daní navíc odvedených celoživotně kuřáky a pijany na jejich privátní zdravotní účty, byli by tito nejžádanějšími VIP pacienty. Prakticky se dá říct, že tihle vám "uvědomělým" platí zdravotní péči. Bez nich byste si řádsky připlatili.

7 1
možnosti
Foto

Mýtus je především to,že si kuřáci a pijani v daních vše zaplatí.To skutečně nestačí, náklady jsou vyšší než vybrané daně....

0 0
možnosti
Foto

O zdravotní a kompenzační pomůcky se musí pokorně žádat, ale feťáci potřebné nadobičko mají grátis i s donáškou na plac.

14 0
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru. Zdravotní pojištění by mělo být aplikováno u nemocí, které nás postihnou bez našeho výrazného přičinění. V tomto případě za narození s vadou. Šplhá-li někdo po skalách, či má jiné rizikové koníčky, měl by být extra pojištěn, jinak by si měl ošetření úrazů sám hradit.

2 0
možnosti
Foto

Kdysi bývalo povinné pojištění při provozování nebezpečných sportů, např. pro jízdu koňmo. Starala se o to příslušná TJ.

Dnes by nejspíše skupina odmítačů pojištění uspořádala demonstraci.

0 0
možnosti
Foto

Člověče vám to očkování opravdu neudělalo dobře. Tolik zloby se hned tak nevidí. Běžte třeba se psem na čerstvý vzduch, třeba se vám uleví.

Ale jinak souhlasím, že se zbytečně vyhazují peníze za nesmysly jako je třeba zbytečné testování bezpříznakových a podobně. Za to by těch rukou byla spousta.

11 2
možnosti
Foto

Zkuste se raději podívat do statistik kolik neočkovaných leží v nemocnici a na JIPkách úplně zbytečně. Zadarmo to není.....

2 0
možnosti
Foto

Proto se chodí v těhotenství na ultrazvuk, aby bylo jasné, jestli má dítě všechno, co k životu potřebuje. Že se narodí bez rukou tedy bylo zřejmé dávno předem.

1 1
možnosti
Foto

Pokud jste četla odkaz tak nebylo....

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.