Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K36a80m61i16l 71Š96a32n76c97a

7. 10. 2021 15:18

Pane Barto, ono tady jde spis o princip, pokud si nechate s..t na hlavu tak to priste udelaji jeste vic. O zadny rasismus neslo ani v zapase s Monakem, pokud na hristi soupere date gol a pujdete slavit pod kotel soupere, tak dostanete sodu pokud jste bily, cerny nebo ruzovy s hvezdickama.

Po incidentu s Kamarou jsou cesi prezentovani jako strasni rasisti, par magoru tady je, ale vetsinova spolecnost je daleko tolerantnejsi nez v te nerasisticke zapadni evrope. Jinak by tady nemohla existovat vietnamska komunita. Pracuju v korporatu, kde je polovina cizincu, naprosta vetsina rika, ze se tu citi bezpecneji, nez ve vlastni zemi, coz by v zemi rasistu slo asi dost tezko.

Fakt bych se nechtel dozit doby, kdy nekdo zapiska v zapase na cernouska, ten se urazi, mancaft odejde ze hriste a prohrajete kontumacne.

1 0
možnosti
OM

Bárto jen pro Vaší informovanost než začnete zase plácat nesmysly. Těch deset tisíc dětských fanoušků nefandilo jen Spartě ale českému zástupci v evropské soutěži. Můj syn, který tam také byl, není fanoušek Sparty, ale přesto fandil Spartě z důvodu toho že je to český tým.

5 0
možnosti
Foto

Tak to jsem nevěděl,že fanoušci Baníku chodí v pohárech fandit Spartě...pokud máte s urážkou Vašeho syna problém,toho pomateného poradce zazalujte,to jediné má totiž smysl.Vsechno ostatní je o ničem....

0 2
možnosti
PG

mno, ona to tak trochu bouře ve sklenici vody je, ale! tady nejde ani tak o to, co si myslí funkcionář Rangers, ale o to, co svými výroky, nejen on!, rozpoutal - je pro mne neuvěřitelné, že kdysi tak skvělý fotbalista jako je Gerrard po zápase "nic neviděl, nic neslyšel", ale po návratu domů se zázračně rozpomene (patrně po probrání situace s nejmenovaným právníkem, který zápas ani neviděl), že ta mládež se chovala rasisticky 8-o

a britská média, místo toho, co by dotyčné poslala do patřičných mezí jako "fňukny" z toho udělaly aféru ne malých rozměrů - takže reakce našeho ministra byla oprávněná, věřím, že velvyslanec Nick Archer je člověk, který podobnou výtku je schopen diplomaticky přijmout - vlk se nažere a koza zůstane celá...

ale bohužel pachuť, že do sportu zasahují aktivisté, vymýšlející pseudokazy zůstává -a funkcionáři UEFA jsou mě osobně už k smíchu :-/

3 0
možnosti
Foto

Ta vitka se ovšem Británie netýkala,velvyslanec měl pouze zprostředkovat omluvu strany se kterou nemá nic společného...

0 1
možnosti
JV

Jako bychom tu prave ted nemeli vaznejsi zalezitosti ! Tak napr. tribunal v Hagu bude ted resit ceskou genocidu proti neockovanym ! . . Povidaly to nejake senatorky. Mame se ceho obavat. Jen abychom neskoncili jako Mladic a Karadzic ze Srebrenice.

0 0
možnosti
JZ

Mají mozky vymlácené hlavičkovaním a myslí si, že se kolem nich točí svět. Žádný jiný sport takové hysteriky negeneruje.

Předvolávat velvyslance kvůli sporu dvou cirkusových společností o to, kdo co hýkal z hlediště a kdo má sprostšího klauna, je zatím největší ministrova hloupost.

0 7
možnosti
RB

Mě by ale strašně zajímalo co teda dál? Omluvte se, neomluvíme... No? A tak teda co dál?

0 0
možnosti
JV

O co se tvoje osoba zajima . . To tady fakt nikoho nezajima !

0 0
možnosti
PK

P95a49v57e36l 66K14l25e16i30n

6. 10. 2021 19:08

Potvrzuji..Ono to skutečně nikoho v zahraničí nezajímá

0 2
možnosti
JS

Tak hlavně je potřeba si to nenechat líbit a o tom to je. Oni si v Británii stále myslí, že tu máme středověk, ale sami ho dnes mají větší, než my a co je hlavní, my máme trend rostoucí, kdežto oni klesající a nikdo zatím netuší kdy a kde se to u nich zastaví a už dnes je zřejmé, že nic extra to nebude. Takže v té své křeči jen kopou kolem sebe, je mi jich docela líto, kdeže jsou ty časy, kdy Anglie byla pojem.

12 0
možnosti
RB

No upřímně, pročetla jsem ta britská média, kde to skutečně vyznívalo negativně proti celému národu, ani trochu se mi to nelíbilo. K tom x příspěvků na twitteru, hanba, ostuda, shnilý národ atd. Absolutně bez možnosti se nějak obhájit, nikdo nám nevěří. Přitom Kamarův právník ten rasismus očividně najít chtěl, cílil na to od počátku a to on podněcuje rasovou nenávist. A dělá to způsobem, který už sport přesahuje. Je dobře, že se nějak zasáhlo a je dobře, že se o to zajímají i politikové. Mě osobně je fotbal ukradený, ale tohle se mě dotklo. A je třeba to řešit.

22 0
možnosti
Foto

A co se vyřešilo?Nic....nějaké hloupé bláboly z jedné či druhé strany stejně nikdo neovlivní....

0 14
možnosti
TP

Ja bych vyhlasil GB valku. Tu musime vyhrat. Jejich tankum dojde nafta v Doveru a letadla spadnou do kanalu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.