Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Bárta se v diskusi zaplétá do svých vlastních lží. Nakonec to vypadá, že ani neví, o čem napsal svůj blog.;-D

2 3
možnosti
Foto

O co přesně jde? Opět někdo kdo něco nechápe?;-D

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, pero Parker se zlatým hrotem stojí mnohonásobně víc, že obyčejná propiska. :-)

0 0
možnosti

Nepamatuji si třeba loňské ceny, ale dnešní nákup v papírnictví mě překvapil: obyčejný sešit A4 v měkkých deskách dvacet korun, balíček papírových svačinových sáčků 96,- a dva zvýrazňovače za padesát. Vybavit dvěma školákům jen aktovku nejběžnějšími věcmi bude stát kolem tisícovky.

2 0
možnosti
Foto

Nesmíte ty svačinové sáčky kupovat pozlacené, zvýrazňovače koupíte u Vietnamců za bůra atd.

Je zle, tak se musíte naučit nakupovat. :-)

0 2
možnosti

Omlouvám se za svoje předchozí vyjádření. Chápu, že pro některé rodiny může být nákup školních potřeb problém. Např. matky samoživitelky, kterým otec neplatí na dítě, to mívají těžké, o tom žádná. Takovým musí stát pomáhat a už tak činí. Na druhé straně nemám rád přehnanou hysterii, ta také není na místě. Já jsem zvyklý nefňukat a hledat řešení. Inu, kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Ano bývám tvrdý, ale hlavně k sobě, pak teprve k druhým.

12 0
možnosti

Ano bývám tvrdý, ale hlavně k sobě, pak teprve k druhým.

Ten se povedl, za tenhle vtip máte palec nahoru. R^

8 0
možnosti

Není to tak jednoduché, jak to vypadá dle vašeho blogu. Na každoroční zdražování jsou již rodiče jistě zvyklí, ovšem stávající kontext je opravňuje být velmi nervozní a i babičku být hysterická.

Díky cenám EE, které vyletěly raketově nahoru se zdražuje zcela logicky vše co s EE souvisí a pak musí každá rodina dle svého spotřebního koše upravovat,resp.snižovat spotřebu jak na děti , tak i na sebe.

Lidé jako vy, kteří se (zřejmě) starají jen o sebe a svého pejsana, potom vidí hysterickou babičku jako objekt satiry ala Trčálek...

8 0
možnosti
Foto

Tak i já mám zodpovědnost za rodinu a předškolní dítě.Pokud jde o pesana tak včera na veterinu 1300 a dieta z kuřecího masa...Radost jsem z toho neměl. Poslední co nyní společnost potřebuje jsou hysterické články o údajné babičce samoživitelce se čtyřmi dětmi doplněné lži.Ja vždy volim klid a rozvahu. Tak se dají problémy řešit. Jsou kritické chvíle a tady hysterici nepomohou,jen dělají vše ještě horší...

1 1
možnosti

P91e97t39r 88N91e44d66v58ě53d

30. 8. 2022 11:17

Není tohle zbytečný blog? Určitě ne, dnes se bude diskutovat o tom jak byla hysterická babička se kterou udělali náhodně rozhovor.

Nechci se podobat těm, kteří dnešní problémy odpálkovávají stylem ..To Babiš udělal.....

Dnes peskujete novináře, který napsal článek a vyhnal to do asi málo vídaného extrému. Proč by ne, je to Vaše právo. Jen by mě zajímalo, proč jste se nepozastavil nad tím, když docela nedávno koblihy ve snaze zabránit šíření covidu, třeba určily nákupní čas seniorům, nebo zaváděly podobná opatření. Tehdy jste se Vy ani nikdo z toho vašeho klanu nepozastavil nad prací novinářů a dokonce i redaktorů z ČT 09, kteří vždy našli osobu, které to, nebo jiné opatření nevyhovovalo.

Teď jste zatížil servery Idnes zbytečnou porcí kilobajtů. Zase se o trošku více budou muset chladit. Další zbytečně vynaložená energie ...a jen proto, že si nemůžete pomoc a musíte kritizovat článek, který neblahořečí Vaše oblíbence...

6 6
možnosti

No tak , tento příspěvek považuji také za zbytečný až nesmyslný. :-(

6 2
možnosti

Inu Ukrajinci jsou vražděni a mají strach o svůj život, nemají kde bydlet, páč rusáci jim likvidují domovy a čecháčci řeší ceny školních potřeb, jak výstižné.

1 14
možnosti
Foto

Začínáte sklouzávat do role komika.

A to by se novináři stávat nemělo.

17 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^ Školní potřeby nejsou třikrát dražší ani náhodou.

3 6
možnosti
Foto

Jsou pouze dvaapůlkát dražší .....:-P

4 2
možnosti

A to hlavní - je to 3x dražší nebo ne?

0 0
možnosti
Foto

To hlavní je, že VŠE je čím dál dražší, a stále bude. A ignorance, ani machrování kohokoli, to nezmění:-)

9 0
možnosti
Foto

;-DHysterický článek o hysterii. Nevím, zda má autor děti, či dokonce vnoučata školou povinné. Možná by se divil realitě, možná by také až hysterčil, když by si málem lámal ruku při šátrání v peněžence. Tedy, ve své:-P P.S.: máme ještě v rodině dvě vnoučata školou povinná, tak dobře vím, jaké má dcera se zetěm vydání související se začátkem škol. roku. Nebudu však o tom psát hysterblog typu jedna paní/babička povídala;-)

9 0
možnosti
Foto

Tak s vydáním na začátku roku by snad měl každý počítat pokud má školou povinné děti. Nebo vše padlo na zahraniční dovolenou u moře? Na každé dítě bylo možno čerpat 5000 kč právě k začátku školního roku. Ta desítka zahučela kam...?

3 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.